Ο Σώρρας εμφανίστηκε μέσω… YouTube (video)

11:35 18/3/2017 - Πηγή: iPop

Ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος, απέφυγε να παρευρεθεί στην δίκη του έτσι ώστε να αποφύγει την σύλληψη, και εμφανίστηκε μέσω… YouTube.

O Σώρρας, μέσω του video,

απαντά στους μηνυτές του με μηνύσεις και καλεί σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

«Εάν με βάλουν φυλακή να γίνει συγκέντρωση μπροστά από τη Βουλή με τα πανό σας για τα 600 δις που είναι γνήσια και δικά σας. Αυτοί παραποιούν κάθε χαρτί και κάθε νόμο. Να αποδείξω τι; Τα αποδεδειγμένα;»

O καταδικασμένος Άρτεμης Σώρρας, με ένα 10λεπτο video στον προσωπικό λογαριασμό του στο Youtube, ανεβάζει τους τόνους ανακοινώνοντας πως δεν πρόκειται να παραδοθεί. Απειλεί σε μαζικές μηνύσεις και καλεί συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Λιώστε τους στις μηνύσεις και στα δικόγραφα. Ήρθαν όλα τα φρικιά και λένε ότι να’ ναι. Σας μεταβίβασα τη δύναμη που έχω ως κράτος

Στην συνέχεια κάνει λόγο για δικαστικό πραξικόπημα καθώς ισχυρίζεται ότι δυσφημείται και κατηγορείται από το το δικαστικό καθεστώς, το οποίο και χαρακτηρίζει »αστικής φύσης».

Κατά την διάρκεια του video τονίζει πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από την χώρα και θα κάτσει να πολεμήσει μέχρι το τέλος. Αναφέρει απόπειρες δολοφονίας εναντίον του και ζητά συνεχώς ξεσηκωμό.

«Ενωθείτε θα μας φάνε έναν έναν. Στην Ελλήνων Πολιτεία δεν θα έχουμε φυλακές για τους Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς».

The post Ο Σώρρας εμφανίστηκε μέσω… YouTube (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα