Καθάρισε τον οργανισμό σου με 6 καθημερινές συνήθειες!

11:18 18/3/2017 - Πηγή: iPop

Τι κοινό έχουν οι πιο υγιείς ανθρώποι μεταξύ τους; Αρχικά μειώνουν συστηματικά το έτοιμο φαγητό που καταναλώνουν. Αυτό σημαίνει ότι περιορίζουν τις ερεθιστικές ουσίες που εισέρχονται στο σώμα τους όπως είναι ο καφές, το αλκοόλ, η ζάχαρη και τα επεξεργασμένα φαγητά.

Ακόμα, όμως, κι αν δεν τρως σωστά, μπορείς να το διορθώσεις κάνοντας μικρά πράγματα που βοηθούν το συκώτι σου!

Παρακάτω 6 τρόποι, να καθαρίσεις τον οργανισμό σου εύκολα και γρήγορα!Λίγο λεμόνι για πρωινό !
Μόλις ξυπνήσεις αντί να πιεις τον
συνηθισμένο καφέ που πίνεις προτίμησε να δοκιμάσεις λίγο ζεστό νερό με χυμό λεμονιού! Θα προσφέρει στο σώμα σου ενυδατικά στοιχεία σε μορφή καλλίου, ασβεστίου και μαγνησίου. Καθώς αφυδατωνόμαστε κατά την διάρκεια της νύχτας, είναι σημαντικό να ενυδατώνουμε το σώμα μας και να αναπληρώνουμε τις ουσίες που χρειάζεται. Ο χυμός λεμονιού βοηθάει το συκώτι σου να παράγει περισσότερα ένζυμα που βοηθάνε στην πέψη και προτρέπουν το συκώτι να παράσχει τοξίνες! Η βιταμίνη C , σε χυμό λεμονιού είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό το οποίο ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Γίνε ευλύγιστος!Δοκιμάζοντας να κάνεις γιόγκα, βοηθάς τον οργανισμό σου να αποτοξινωθεί καθώς επίσης διευκολύνεις και την διαδικασία της πέψης. Είναι γνωστό ότι πολλές πεπτικές ενοχλήσεις προέρχονται από το άγχος, έτσι δοκιμάζοντας μερικές ασκήσεις γιόγκα, βοηθάμε το πεπτικό σύστημα να κάνει καλύτερα την δουλειά του.
Τρώγε το μπρόκολο σου! Μπορείς να μειώσεις την χρόνια φλεγμονή η οποία συνδέεται με καρδιακές παθήσεις, διαβήτη και καρκίνο συμπληρώνοντας στο πιάτο σου τρόφιμα όπως είναι το λάχανο, το μπρόκολο τα λαχανάκια Βρυξελλών! Τα τρόφιμα αυτά είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες προτρέπουν τον οργανισμό να καταπολεμά τις τοξίνες.Κάνε απολέπιση!
Λίγες μέρες μετά το μπάνιο σου δοκίμασε να κάνεις απολέπιση στο σώμα σου καθώς καθαρίζοντας το από τα νεκρά κύτταρα ανοίγουν οι πόροι και διευκολύνεται η εφίδρωση όπως και η σωστή κυκλοφορία του αίματος!
Πίνε το τσάι σου! Το τσάι ή το γάλα με γαϊδουράγκαθο μπορεί να ενισχύσει την λειτουργία του ύπατος βοηθώντας να μειωθεί η συσσώρευση τοξινών στους ιστούς. Το βότανο μπορεί να σε βοηθήσει στη βελτίωση της ηπατικής λειτουργίας, ενδεχομένως με την προστασία από τη φθορά των κυττάρων. Μελέτες για τον καρκίνο δείχνουν ότι το γάλα με γαϊδουράγκαθο μπορεί να ενισχύσει τα κυτταρικά τοιχώματα, να αποτρέψει τις τοξίνες που διεγείρουν τα ένζυμα να κάνουν τις τοξίνες λιγότερο επιβλαβείς. Μπες στην μπανιέρα…Και πρόσθεσε πολλά άλατα! Στην συνέχεια μούλιασε για 20 λεπτά. Τα άλατα περιέχουν μαγνήσιο και άλλες θρεπτικές ουσίες που απορροφώνται από το δέρμα σου κατά την διάρκεια του μπάνιο και μπορούν να σε βοηθήσουν στις διαδικασίες αποτοξίνωσης.

The post Καθάρισε τον οργανισμό σου με 6 καθημερινές συνήθειες! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα