To trailer του GNTM έφερε μια τεράστια ανατροπή: Με κορίτσια & αγόρια ο τρίτος κύκλος!

09:36 15/5/2020 - Πηγή: iPop

To trailer του GNTM 3 κυκλοφόρησε το βράδυ της Πέμπτης και προκάλεσε χαμό! Η παραγωγή μας επιφύλασσε μια έκπληξη που την μάθαμε πρώτη φορά απ’ το trailer, κρατώντας την σαν επτασφράγιστο μυστικό για να την αποκαλύψει τη σωστή στιγμή!

Σχεδόν σε όλα τα shows, διαρρέουν πληροφορίες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις, αλλά σ’ αυτή την περίπτωση, τίποτα δεν είχε ακουστεί για το τι ετοιμάζει η παραγωγή.

Μέσα απ’ το trailer του 3ου κύκλου του GNTM μάθαμε πως στο ριάλιτι μόδας φέτος θα συμμετέχουν και άντρες!

Κορίτσια και αγόρια θα δηλώσουν συμμετοχή,

θα περάσουν απ’ τις οντισιόν και το Bootcamp και οι καλύτεροι θα μπουν μέσα στο σπίτι. Δεν ξέρουμε πώς θα είναι η συμβίωση, αλλά ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος και τα projects στα οποία θα συμμετέχουν σίγουρα πολύ διαφορετικά απ’ όσα έχουμε συνηθίσει απ’ τους προηγούμενους κύκλους.

Το GNTM Boys & Girls θα κυκλοφορήσει την επόμενη σεζόν, χωρίς να γνωρίζουμε φυσικά ακόμα ημερομηνία.

Η σύντομη ανακοίνωση του show μέσα απ’ το Instagram ανέφερε:

« 3ος κύκλος του #GNTMgr επιστρέφει στο #StarChannelTv για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls! Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling. Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;».

Η ανάρτηση του GNTM με το video στο Instagram:

View this post on Instagram

Ο 3ος κύκλος του #GNTMgr επιστρέφει στο #StarChannelTv για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls! Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling. Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts; ▶▶ Δήλωσε συμμετοχή: gntm.star.gr

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on May 14, 2020 at 11:59am PDT

Δες το trailer του GNTM:

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός συνεχίζουν στην κριτική επιτροπή, όμως, αναζητείται η αντικαταστάτρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Τα επικρατέστερα σενάρια για την αντικατάσταση της Παπαγεωργίου στο GNTM

Το άρθρο To trailer του GNTM έφερε μια τεράστια ανατροπή: Με κορίτσια & αγόρια ο τρίτος κύκλος! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα