5+1 ταινίες που θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση!

20:59 14/5/2020 - Πηγή: iPop

Πολλές φορές κάτι που θα δεις στην τηλεόραση, μια σειρά, μια ταινία, μια εκπομπή μπορεί να σε κάνει να χαμογελάσεις. Ποιες είναι οι καλύτερες ταινίες που φτιάχνουν τη διάθεση; 

Υπάρχουν ταινίες και ταινίες. Άλλες που σε κάνουν να φοβάσαι, άλλες που σε τρομάζουν, που σε στεναχωρούν, που σε προβληματίζουν, κι άλλες που σε κάνουν να γελάς και που σου φτιάχνουν τη μέρα. Ακόμα κι αν δεν είσαι στην καλύτερη φάση της ζωής σου ή ακόμα κι αν η μέρα σου είχε αρκετές ατυχίες, αυτές οι 11 ταινίες που φτιάχνουν τη διάθεση θα αλλάξουν το mood που έχεις

για τα καλά.

Ταινίες που φτιάχνουν τη διάθεσή σου αμέσως

3 εβδομάδες προθεσμία (Zindagi Na Milegi Dobara), 2011 

Πρόκειται για μια ινδική ταινία, κατά την οποία ένα ζευγάρι πριν παντρευτεί, αποφασίζει να μαζέψει τους φίλους του και να κανονίσει μερικές αξέχαστες διακοπές. Όλοι μαζί θέτουν έναν στόχο, να διασκεδάζουν όσο μπορούν και να γεμίσουν την πόλη με χρώμα. Η ταινία είναι γεμάτη από φωτεινά χρώματα και συναισθήματα και θα σε κάνει να θες να ζήσεις στο έπακρο.

Aloha, 2015 

Ο κύριος χαρακτήρας της ταινίας είναι ένας Αμερικανός σύμβουλος όπλων που ονομάζεται Brian Gilcrest. Ο Brian αποστέλλεται στη Χαβάη, όπου υποτίθεται ότι ελέγχει την εκτόξευση ενός κατασκοπευτικού δορυφόρου. Στο νησί, συναντά ένα κορίτσι που ονομάζεται Tracy και τότε ξεκινά η ζεστή περιπέτεια της Χαβάης.

Έτσι Είναι η Ζωή (C’ Est la Vie!), 2017 

O Μαξ ασχολείται με την τροφοδοσία εδώ και 30 χρόνια. Έχει οργανώσει εκατοντάδες πάρτι στη ζωή του. Σήμερα, έχει αναλάβει έναν πανέμορφο γάμο, ακόμη έναν, σε ένα αρχοντικό του 17ου αιώνα. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται.

Από τη Νάπολη με αγάπη, 2016 

Ο Young Ciro ζει σε μια μεγάλη οικογένεια στη Νάπολη. Είναι το κέντρο του σύμπαντος, όχι μόνο για την αγαπημένη του μητέρα αλλά και για όλους τους θείους του, τις θείες του, ακόμη και τους γείτονές του. Αυτή η έντονη φροντίδα θα τους έκανε όλους να τρελαθούν. Ωστόσο, ο Ciro ερωτεύεται μία συμμαθήτριά του και δεν καταλαβαίνει απολύτως πώς να την κάνει να του αρέσει. Ευτυχώς, συναντά κάποιον που υπόσχεται να τον βοηθήσει να την πλησιάσει, όμως οι ανατροπές δεν είναι λίγες εν τέλει.

Mamma Mia!, 2008 

Η Donna Sheridan (Meryl Streep) είναι μία αντισυμβατική μαμά που ετοιμάζεται να παντρέψει την αγαπημένη της κόρη στη Σκιάθο. Όμως, λίγο πριν το γάμο η κόρη της μαθαίνει πως έχει τρεις… πιθανούς μπαμπάδες. Έτσι, τους καλεί στον γάμο της κρυφά από τη μαμά της κι εκείνοι φυσικά, είκοσι χρόνια μετά, καταφθάνουν στο νησί που θα γίνει ο γάμος.

Μεσάνυχτα στο Παρίσι, 2011

O Woody Allen σου δίνει έναν ακόμη λόγο να αγαπήσεις το Παρίσι μέσα από αυτή την ταινία. O Αμερικανός συγγραφέας Gil Pender και λάτρης της μποέμικης ζωής και η σνομπ αρραβωνιαστικιά του, Inez επισκέπτονται τη όμορφη γαλλική πρωτεύουσα λίγο πριν τον γάμο τους. Όταν το ρολόι χτυπήσει μεσάνυχτα ο πρωταγωνιστής θα βρεθεί ξαφνικά πίσω στην Belle Epoque, την εποχή που λατρεύει. Μέσα από τα ταξίδια αυτά στο χρόνο θα αναθεωρήσει ξανά για τον γάμο του, βρίσκοντας τον αληθινό έρωτα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Ταινίες και σειρές που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει δει τουλάχιστον μία φορά!

Photo: Pexels

Το άρθρο 5+1 ταινίες που θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
5+1,