Όταν το πιάτο σου γίνεται καμβάς και το φαγητό σου έργο τέχνης… (Photos)

19:36 14/5/2020 - Πηγή: iPop

Γίνεται να υπάρχουν έργα τέχνης με τρόφιμα και μάλιστα αληθινά; Κι όμως γίνεται και μάλιστα μπορούν να βρίσκονται ακόμα και στο… πιάτο σου! 

Εάν είσαι καλλιτέχνης πρέπει να έχεις κι έμπνευση και να δημιουργείς με κάθε ευκαιρία. Να αξιοποιείς ό,τι έχεις διαθέσιμο, ακόμα και πράγματα που για άλλους φαίνονται ανούσια ή και χρήσιμα, αλλά σε άλλους τομείς. Κι αν χρειαστεί, να δημιουργήσεις ακόμα και έργα τέχνης με τρόφιμα που έχεις στο σπίτι σου.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο να το κάνει μόνο ένας καλλιτέχνης, αλλά κι οποιοσδήποτε έχει φαντασία κι όρεξη για δημιουργία.

Επιπλέον,

αν είσαι γονιός οι ιδέες αυτές θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες, ώστε να κάνεις το παιδί σου να φάει λαχανικά, αλλά κι άλλα τρόφιμα που απεχθάνεται κι αποφεύγει, αλλά είναι αναγκαία για την υγεία του.

Τα πιάτα της Daryna Kossar ίσως να εμπνεύσουν κι εσένα για να αρχίσεις να χρησιμοποιείς λαχανικά, μούρα, μπισκότα, αυγά και άλλα τρόφιμα για να δημιουργήσεις βρώσιμες εικόνες που δείχνουν τα πάντα, από ανθρώπινα και ζωικά πορτρέτα έως τοπία και χριστουγεννιάτικες κάρτες, όπως κάνει αυτή η καλλιτέχνιδα.

Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Έργα τέχνης με τρόφιμα που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

View this post on Instagram

Все никак не могу придумать имя этому сладкому малышу. Поможете? ☺️

Keywords
Τυχαία Θέματα