Νίκος Μουτσινάς: Τα push ups on air που έγιναν viral (Video)

20:12 14/5/2020 - Πηγή: iPop

Challenge accepted για τον παρουσιαστή της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι με τα push ups του Νίκου Μουτσινά να γίνονται viral. 

Ο Νίκος Μουτσινάς καταφέρνει κάθε μέρα να μας φτιάξει τη διάθεση μέσα από την εκπομπή του, ενώ πολλές φορές μας κάνει να γελάμε με τις ιδέες που εφευρίσκει, αλλά και τις… προκλήσεις που αποδέχεται. Αυτό λοιπόν έγινε και την Πέμπτη 14 Μαΐου με τον παρουσιαστή της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι να μας φτιάχνει τη διάθεση

με τις δεξιότητές του και στη γυμναστική.

Μάλιστα, μετά από απαίτηση του κοινού η αρχισυντάκτρια του Νίκου Μουτσινά, Αγγελική, προκάλεσε τον παρουσιαστή να κάνει 10 push ups στο πλατό της εκπομπής κι εκείνος φυσικά δέχτηκε την πρόκληση.

Φυσικά και ο Νίκος Μουτσινάς δε θα μπορούσε να αρνηθεί ένα τέτοιο challenge και φυσικά να δυσαρεστήσει συγχρόνως το κοινό του και την αρχισυντάκτριά του. Κι αφού ο γνωστός παρουσιαστής δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς έπεσε στο πάτωμα για γυμναστική και κάπως έτσι τα push ups του Νίκου Μουτσινά έγιναν πολύ γρήγορα viral. Φυσικά και τα πειράγματα από τους συνεργάτες του δεν έλειψαν.

Δες κι εσύ το βίντεο: 

Να θυμίσουμε πως ο Νίκος Μουτσινάς την Τρίτη 5 Μαΐου αποκάλυψε on air στην εκπομπή ότι το Καλό Μεσημεράκι θα ρίξει αυλαία για καλοκαίρι στις 26 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε «Πότε τελειώνουμε φέτος;» και από το κοντρόλ τον ενημέρωσαν ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου.

Τέλη Ιουνίου… Το ξέρουμε όλοι ή μόνο το λέμε μεταξύ μας στα γραφεία. Ααα μεταξύ μας, ωραία. Αν μας ακούνε στον ΣΚΑΪ, τα φιλιά μας πολλά, καλό καλοκαίρι να έχουμε παιδιά

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Και φυσικά μην ξεχαστείς… Η εκπομπή αλλάζει από 18 Μαΐου:

Το Καλό Μεσημεράκι αλλάζει από 18 Μαΐου!

Το άρθρο Νίκος Μουτσινάς: Τα push ups on air που έγιναν viral (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα