Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/5/2020)

08:00 15/5/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/5/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (15/5/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (15/5/2020), με μια μελαγχολική νοσταλγία θα ξεκινήσει

η μέρα σας σήμερα. Ο θυμός όμως και οι στιγμές  εκνευρισμού που νιώθατε τις προηγούμενες ημέρες, έχουν περάσει. Από σήμερα θα προσπαθήσετε να να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, έτσι ώστε να φέρετε τη ζωή σας σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς. Ένα μήνυμα από αγαπημένο πρόσωπο σας φτιάχνει πολύ τη διάθεση.

Ταύρος

Παίρνετε το παιχνίδι πάνω σας και οργανώνετε την καθημερινότητά σας, δίνοντας στοιχεία και τόνους πιο φυσιολογικούς. Προσπαθείτε στην ίδια διαδικασία, να βάλετε κι εκείνους που αγαπάτε, για να αισθανθούν περισσότερο τις  μέρες αυτές, πιο κοντά σε όλα εκείνα που θα έκαναν κάτω από φυσιολογικές συνθήκες την ίδια εποχή. Μία οικονομική πρόταση δε θα σας αφήσει αδιάφορους.

Δίδυμοι

Επιτέλους παρ όλα όσα συμβαίνουν εσείς ξανά βρίσκετε το κέφι σας και καταφέρνετε μάλιστα να το μεταδώσετε και σε όσους ζούνε κοντά σας. Οι προετοιμασίες που απαιτούν οι μέρες αυτές, μπαίνουν ζωηρά στα πλάνα σας, ενώ κάποιος άνθρωπος που αγαπάτε και τώρα μένει μακριά σας, επικοινωνεί μαζί σας και σας φέρνει ένα σπουδαίο νέο με πολλαπλά οφέλη. Γίνεστε πιο δυναμικοί.

Καρκίνος

Όσα κι αν εξακολουθούν να ακινητοποιούν τις δραστηριότητές σας οι περιορισμοί, θα έχετε καταλάβει, ότι μικρά αλλά σημαντικά μηνύματα σας λένε, πως από δω και στο εξής, τα πράγματα στη ζωή σας, θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα. Η αισιοδοξία και τα όνειρά σας να θυμάστε ότι έχουν αρχίσει να δρομολογούνται κι αυτή είναι μόνο η αρχή για ένα καλύτερο αύριο. Χαμογελάστε.

Λέων

Ο νους σας σήμερα θα τρέχει στα λιβάδια και στις εξοχές και θα ονειρεύεστε τις διαφυγές σας, ενώ θα θυμάστε στιγμές που μέχρι πέρσι ζούσατε τέτοιες εποχές με νοσταλγία. Μη μελαγχολείτε και φανταστείτε, ή καλύτερα οργανώστε το στο μυαλό σας, πιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνετε όταν τελειώσουν όλα αυτά και θα μπορείτε να το καταφέρετε για να σας κάνει χαρούμενους.

Παρθένος

Σε μία τόσο μελαγχολική ημέρα, το μυαλό σας θα πηγαίνει στους δικούς σας ανθρώπους, που αυτή τη στιγμή, ζούνε μακριά σας και δεν μπορείτε παρά μόνο με τα μέσα επικοινωνίας και όχι δια ζώσης να βρίσκεστε μαζί. Ίσως μάλιστα κάποιοι μεγαλύτεροι αλλά σημαντικοί άνθρωποι για σας, να σας λείπουν περισσότερο. Φροντίστε όταν όλα περάσουν να βρεθείτε το συντομότερο μαζί τους.

Ζυγός

Μπορεί τα πράγματα να έχουν δυσκολέψει και η καθημερινότητά σας να έχει απαιτήσεις που δεν μπορείτε με ευκολία να τις καλύψετε, όμως δε σημαίνει ότι δε θα τα καταφέρετε. Αφήστε λοιπόν για λίγο όλα όσα σβήνουν το όμορφο χαμόγελό σας απ το πρόσωπο και πέστε με τα μούτρα που λέμε στο πως να οργανώσετε την ημέρα αυτή. Κάποιοι περιμένουν πολλά από την αγάπη σας.

Σκορπιός

Αντί να απομακρύνεστε και να κλείνεστε στον εσωτερικό σας κόσμο, αντί να παρακολουθείτε ειδήσεις που σας προκαλούν φόβο και ανασφάλεια, βγείτε από αυτή τη διάθεση και διώξτε την εσωστρέφειά σας. Άλλωστε μια ευχάριστη ή ρομαντική επικοινωνία που θα έχετε σήμερα και ίσως μάλιστα να την περιμένατε καιρό, θα σας κάνει να αισθανθείτε εκ νέου αισιόδοξοι. Δείτε το λοιπόν.

Τοξότης

Αρνητικό ή θετικό, είναι κάθε τι που εσείς αποφασίζετε να το καταχωρήσετε έτσι στο μυαλό σας. Αλλάξτε λοιπόν το προγραμματάκι που υπάρχει μέσα στο μυαλό σας. Οι περιορισμοί και η απομόνωση στον σπίτι είναι κάτι που επηρεάζει όχι μόνο εσάς αλλά και όλους όσους ζουν μαζί σας. Οπότε μη τα βάζετε μαζί τους κάθε φορά που θυμάστε ότι δε θα ‘πρεπε να ‘στε κανονικά εκεί.

Αιγόκερως

Με πρακτικά θέματα του σπιτιού και της οικογένειας θα ασχοληθείτε περισσότερο σήμερα, αν και θα υπάρξουν ώρες και φορές, που η νοσταλγία θα σας φέρνει στο μυαλό άλλες εποχές, που τα μικρά και ασήμαντα πράγματα που συνέβαιναν τέτοιες εποχές, μπορεί κάποτε να τα θεωρούσατε αυτονόητα, σήμερα όμως καταλαβαίνετε ήδη, το πόσο σημαντικά ήταν τελικά. Θα έρθουν ξανά.

Υδροχόος

Με μία ανυπέρβλητη ανάγκη να διώξετε με κάθε τρόπο την κατήφεια των ημερών και τις αρνητικές σκέψεις, η εξωστρέφεια και η επικοινωνιακή σας έφεση θα χτυπήσει κόκκινο. Έτσι το ταλέντο σας να μετατρέπετε από τη μια στιγμή στην άλλη την ατμόσφαιρα και να παρασύρετε στη διάθεση αυτή και τους άλλους γύρω σας, μάλλον θα είναι το ψυχολογικό σας παιχνίδι, που θα κάνει τελικά καλό.

Ιχθείς

Έξω η Άνοιξη μπορεί να σας παρασύρει στη δημιουργική της διάθεση και αν κρύβετε μέσα σας ένα καλλιτέχνη, όπου τέχνη είναι οτιδήποτε φτιάχνετε και προσφέρετε με αγάπη στους άλλους, βγάλτε το με αγάπη. Η ψυχή αποζητάει τη λύτρωση και την ένωσή μας με το θείο κι εσείς είστε από τη φύση σας, ένα πλάσμα που μπορεί να ξεκλειδώνει σχεδόν με τρόπο μαγικό την καρδιά των άλλων.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/5/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα