Survivor: Ούτε… καλημέρα δεν λένε Διάσημοι και Μαχητές στην παραλία! | Video

08:54 15/5/2017 - Πηγή: iPop
| Video

Οι μήνες πολλοί, η πείνα μεγάλη και η εξουθένωση τεράστια. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τους πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες στο Survivor, φέρνουν νέες εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, είδαμε μεγάλη σύγκρουση Διάσημων και Μαχητών κατά το αγώνισμα με έπαθλο πίτσες, κρουασάν, σουφλέ σοκολάτας και διαμονή σε μία βίλα –παλάτι του νησιού.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας

δεν αγωνίστηκε λόγω… μέσης, όμως, μόλις κέρδισαν οι Μαχητές σηκώθηκε απ’ τον πάγκο και πανηγύριζε, προκαλώντας την αντίδραση των Διάσημων, οι οποίοι άφησαν αιχμές εναντίον του:

Την ίδια στιγμή, όπως βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου της Δευτέρας, οι παίκτες των δύο ομάδων κόβουν ακόμα και την… καλημέρα στην παραλία, παρόλο που μέχρι πρότινος ήταν φίλοι εκτός των αγωνισμάτων.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τονίζει στο σημερινό επεισόδιο πως ο ίδιος δεν επιθυμεί να λέει ούτε καλημέρα με την αντίπαλη ομάδα, ενώ οι εντάσεις κορυφώνονται καθώς Μαχητές και Διάσημοι ξεκινούν να σχολιάζουν έντονα πισώπλατα τους παίκτες της άλλης ομάδας.

Ποιος θα κερδίσει σήμερα στο αγώνισμα της ασυλίας;

The post Survivor: Ούτε… καλημέρα δεν λένε Διάσημοι και Μαχητές στην παραλία! | Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα