Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη | Η διοίκηση απαντά με ασφαλιστικά μέτρα

07:55 15/5/2017 - Πηγή: iPop

ΣεΘεσσαλονίκη | τροχιά σύγκρουσης βρίσκονται οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ με την διοίκηση του οργανισμού, με τους πρώτους να προχωρούν σε επ’ αόριστον επίσχεση εργασίας, καθώς δεν έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα τους, και τη διοίκηση ν’ απαντά με ασφαλιστικά μέτρα.

Συγκεκριμένα, το έκτακτο ΔΣ των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ αποφάσισε ομόφωνα την επ’ αόριστον επίσχεση εργασίας από σήμερα, Δευτέρα.

Ο πρόεδρος Δ.Τσερμενίδης τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

πως «δεν έχουν καταβληθεί ακόμη τα δεδουλευμένα των μηνών Μαρτίου και Απριλίου και δεν έχουν εξοφληθεί το δώρο του Πάσχα, ποσό συνολικού ύψους 6,3 εκατ. ευρώ».

Ο ίδιος υπογράμμισε εν συνεχεία πως οι εργαζόμενοι θα δώσουν το παρών στη συνάντηση με τον υπουργό κ. Σπίρτζη την Τρίτη, ωστόσο «κινητοποίησή μας αφορά τη μη καταβολή των δεδουλευμένων. Και αφού μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληρωθεί, εμμένουμε στην αρχική μας απόφαση».

Η απάντηση της διοίκησης με ασφαλιστικά μέτρα

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ απ’την πλευρά της πρόκειται να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, εάν οι εργαζόμενοι επιμείνουν στην απόφασή τους για επίσχεση εργασίας.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

Εφόσον επιμείνουν και προχωρήσουν σε επίσχεση, εμείς θα πάμε την ίδια ώρα να καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα. Οι εργαζόμενοι θα έπρεπε να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους εφόσον έχει προγραμματιστεί συνάντηση την Τρίτη με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη

The post Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη | Η διοίκηση απαντά με ασφαλιστικά μέτρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα