Ένας νεκρός από την πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους-Χωρίς νερό τα σπίτια την ώρα της πυρκαγιάς!(Pics)

20:12 14/5/2017 - Πηγή: iPop

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, ένα άτομο εντοπίστηκε νεκρό σε χαράδρα στην περιοχή Αρτέμιδα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Το θύμα βρέθηκε απανθρακωμένο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει γνωστό αυτή τη στιγμή, αν είναι άντρας ή γυναίκα.

Εντοπίστηκε άτομο νεκρό σε χαράδρα στην περιοχή Αρτέμιδα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) May 14, 2017

Την ίδια στιγμή, δεν έχουν προηγούμενο οι πληροφορίες που έρχονται από το σημείο της πυρκαγιάς στους Αγίους Θεοδώρους, που κατέκαψε ολοσχερώς περισσότερα από 3 σπίτια

ενώ κινδύνεψε η ζωή δύο ηλικιωμένων κατοίκων της περιοχής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ipop.gr, το δίκτυο ύδρευσης της περιοχής παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα, με αποτέλεσμα τα περισσότερα από τα σπίτια να έχουν μείνει χωρίς νερό τη στιγμή που πλησίαζαν στο κατώφλι τους οι φλόγες της πυρκαγιάς που κατέκαιγε την περιοχή.

Έτσι οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και εθελοντικές ομάδες που είχαν σπεύσει στο σημείο για να βοηθήσουν στην κατάσβεση, έσκαβαν με φτυάρια την άμμο για να ρίξουν στις φωτιές και μετέφεραν κουβάδες από τα δύο-τρία σπίτια της περιοχής που έχουν δεξαμενές νερού, προκειμένου να προστατέψουν την περιουσία τους.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας που είχαν σπεύσει στο σημείο επιχειρούσαν με νερό από τις δεξαμενές των οχημάτων και δεν μπορούσαν να συνδέσουν τις μάνικες τους στο τοπικό δίκτυο.

Χαρακτηριστική είναι η σκηνή που μεταφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο ipopgr, όπου κάτοικος της περιοχής προσπαθούσε πετώντας άμμο με τα χέρια να σβήσει τη φωτιά που είχε πιάσει το φουσκωτό του σκάφος που ήταν σταθμευμένο με το τρέιλερ έξω ακριβώς από το σπίτι του!

Από την καταστροφική μανία της πύρινης λαίλαπας, δεν γλύτωσαν αρκετά σπίτια που καταστράφηκαν ολοσχερώς ενώ είναι πολλά που έχουν μόνο υλικές ζημιές. Από την πυρκαγιά μάλιστα, τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο Κορίνθου δύο ηλικιωμένοι, τους οποίους οι πυροσβέστες έβγαλαν στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή μέσα από το σπίτι τους που είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

Η πυροσβεστική υπηρεσία, ανακοίνωσε μέσω twitter πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ενεργές εστίες φωτιάς, ωστόσο οι άνεμοι-όχι ισχυροί- που πνέουν στην περιοχή αυξάνουν το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης με αποτέλεσμα να παραμένει στην περιοχή ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής.

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να επιχειρούν.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) May 14, 2017

Photos: Θεοδόσης Πιπέρης

The post Ένας νεκρός από την πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους-Χωρίς νερό τα σπίτια την ώρα της πυρκαγιάς!(Pics) appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
που πηρε φωτια σημερα στους αγιους θεοδωρους
Τυχαία Θέματα