O σύζυγος της Chiara Ferragni, Fedez, διαγνώστηκε με πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας – Η ανακοίνωσή του με δάκρυα στα μάτια

18:05 19/3/2022 - Πηγή: iPop

O γνωστός Ιταλός ράπερ και σύζυγος της blogger Chiara Ferragni, Fedez, διαγνώστηκε με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε βίντεό του στο Instagram. O Fedez μοιράστηκε την δυσάρεστη είδηση με τους ακόλουθους του φανερά συγκινημένος. Αν και δεν ανέφερε συγκεκριμένα το πρόβλημα άφησε να εννοηθεί πως πρόκειται για κάποια μορφή καρκίνου.

Η συγκινητική περιπέτεια της Chiara Ferragni είναι ένα μάθημα ζωής για όλους! | Photo

Ο Ιταλός ράπερ
Fedez μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

“Είμαι εδώ για να σας πω ότι διαπιστώθηκε ότι έχω ένα πρόβλημα υγείας, αλλά ευτυχώς με εξαιρετικό timing, που περιλαμβάνει έναν σημαντικό δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσω και που επίσης θέλω να το πω, αλλά όχι τώρα” ήταν τα λόγια του διάσημου Ιταλού τραγουδιστή Fedez, συζύγου της Chiara Ferragni με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά.

“Αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαι κοντά στην οικογένειά μου και στα παιδιά μου. Όταν ανακάλυψα τι ανακάλυψα, η ανάγνωση των ιστοριών των άλλων με παρηγόρησε. Γι’ αυτό θα το πω στο μέλλον, γιατί αν αυτό μπορεί να είναι παρηγορητικό έστω και σε έναν άνθρωπο, θα με κάνει να σκεφτώ ότι αυτή η παρένθεση στη ζωή μου έχει τη δική της χρησιμότητα” είπε μέσα από τα stories του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φανερά συγκινημένος.

Aπό την πλευρά της η Chiara ανέβασε μία φωτογραφία με την ίδια, τον Fedez και τον γιο του Leo, γράφοντας στη λεζάντα: “Η αγάπη της ζωής μου χρειάζεται επιπλέον υποστήριξη αυτές τις μέρες. Σε αγαπάμε ακόμα περισσότερο, αγάπη μου, και σύντομα θα γίνεις καλά, πάντα περιτριγυρισμένος από την αγάπη όλης της οικογένειας, των φίλων και των ανθρώπων που σε αγαπούν τόσο πολύ”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο O σύζυγος της Chiara Ferragni, Fedez, διαγνώστηκε με πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας – Η ανακοίνωσή του με δάκρυα στα μάτια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Chiara Ferragni Fedez,