H Phoebe θέλει να ξαναδεί τα Φιλαράκια στην τηλεόραση αλλά με άλλους ηθοποιούς!

15:09 19/3/2022 - Πηγή: iPop

Ενώ ο ξέφρενος πυρετός των reboots συνεχίζεται, η εμβληματική σειρά των 90′ “Τα Φιλαράκια”, δεν φαίνεται πως θα ξαναπροβληθεί στην τηλεόραση με νέα επεισόδια, τουλάχιστον όχι όπως θα περιμέναμε. Μπορεί η αγαπημένη παρέα να ενώθηκε σε ένα αφιερωματικό επεισόδιο για να θυμηθεί τα παλιά αλλά όλοι τους αρνήθηκαν ομόφωνα να συμμετάσχουν σε έναν νέο κύκλο επεισοδίων. Αυτό επιβεβαίωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της και η Lisa Kudrow, η γνωστή σε όλους Phoebe.

«Έχουν

αλλάξει πολλά για τον καθένα μας»: Η Jennifer Aniston μιλά για το Friends Reunion και παραδέχεται πως ήταν πιο δύσκολο από ό,τι φανταζόταν

H Lisa Kudrow θα ήθελε να δει ένα reboot των Friends αλλά με άλλους ηθοποιούς

Η Kudrow -η οποία συμπρωταγωνίστησε πρόσφατα στη δεύτερη σεζόν του Space Force του Netflix και που είχε μια από τις πιο δημιουργικά ενδιαφέρουσες σταδιοδρομίες μετά τα Φιλαράκια- ήταν ξκάθαρη σχετικά με τις πιθανότητες αναβίωσης της σειράς: «Δεν νομίζω ότι θα γίνει reboot του Friends. Εννοώ, όχι με κανέναν από εμάς σε αυτό», είπε η ηθοποιός προσθέτοντας ότι “θα ήθελε να δει την τωρινή εκδοχή των Friends αλλά με άλλους ηθοποιούς”.

Η Lisa Kudrow σημείωσε όμως ότι η Marta Kauffman και ο David Crane, που δημιούργησαν το σόου, είναι επίσης απίθανο να επιστρέψουν για ένα reboot των Friends, δεδομένου ότι έκαναν πολύ καλή δουλειά για να ολοκληρώσουν τις ιστορίες αυτών των χαρακτήρων από την αρχή. Παρόλα αυτά, η ηθοποιός είναι απόλυτα ενθουσιασμένη με την ιδέα ότι κάποιος θα δημιουργήσει κάτι καινούργιο με το franchise, αρκεί αυτή και οι συμπρωταγωνιστές της να μην είναι σε αυτό!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο H Phoebe θέλει να ξαναδεί τα Φιλαράκια στην τηλεόραση αλλά με άλλους ηθοποιούς! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Phoebe, Φιλαράκια,Phoebe, filarakia