Denim crop top: Το ρούχο που αξίζει να βάλεις στην καρνταρόμπα σου αυτήν την άνοιξη και οι καλύτεροι τρόποι για να το φορέσεις!

13:16 19/3/2022 - Πηγή: iPop

To denim crop top ήρθε για να μείνει και για να αλλάξει για πάντα τα ανοιξιάτικα outfit. Βαρέθηκες τα μπλουζάκια με floral μοτίβα και τα απλά μακό; Αυτό που θα σε βοηθήσει να βρεις το στυλ και να αναδείξεις την θηλυκότητά σου είναι σίγουρα το κοντό τζιν μπλουζάκι που μοιάζει με κορσέ ή μπουστάκι. Αυτοί είναι οι τρεις καλύτεροι τρόποι για να συνδυάσεις το denim crop

top και να εντυπωσιάσεις αυτήν την άνοιξη.

Τι να φορέσεις την άνοιξη εάν δεν αγαπάς πολύ το φλοράλ – Ιδέες για ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου

3 τρόποι για να συνδυάσεις το denim crop top σου

Total denim look

Καμία δεν έχει φορέσει το denim crop top καλύτερα από την Emily Ratajkowski. Διαλέγοντας ένα μπουστάκι που αφήνει τους καλλίγραμμους κοιλιακούς της να διαφανούν, το μοντέλο φόρεσε το τζιν τοπ με ένα επίσης τζιν παντελόνι στο ίδιο ύφασμα και τόνο, ενώ ολοκλήρωσε την σπορ εμφάνισή της με ένα τζόκεϋ καπέλο και αθλητικά παπούτσια.

Με κάμελ παντελόνι ή φούστα

Και η Bella Hadid, σε δημόσια εμφάνισή της, έδωσε την δική της εκδοχή outfit με πρωταγωνιστή το denim crop top. Το ιδιαίτερο τζιν μπουστάκι με αλυσίδες ταιριάζει υπέροχα με το σουέτ κάμελ παντελόνι δημιουργώντας μια αντίθεση και κάνοντας το σύνολο ιδανικό για απογευματινή αλλά και βραδινή βόλτα.

Δεν έχεις χρήματα για ψώνια; 6 κομμάτια που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου και θα φορεθούν πολύ το 2022!

Με λευκό παντελόνι ή φούστα

Εάν θες να κάνεις το look σου ακόμα πιο επίσημο αλλά και ανοιξιάτικο, το λευκό μπορεί πάντα να παίξει αυτόν τον ρόλο! Ένα ψηλόμεσο λευκό παντελόνι σε στυλ καμπάνα θα αναδείξει την θηλυκότητά σου και θα αφήσει το denim crop top να πρωταγωνιστήσει.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Denim crop top: Το ρούχο που αξίζει να βάλεις στην καρνταρόμπα σου αυτήν την άνοιξη και οι καλύτεροι τρόποι για να το φορέσεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα