O μικρός γιος της Kate και του William μεγάλωσε και είναι ίδιος ο μπαμπάς του!

11:01 23/4/2022 - Πηγή: iPop

Ο πρίγκιπας Louis κλείνει τα 4 του χρόνια σήμερα Σάββατο 23/04 και η βασιλική οικογένεια όπως είθισται δημοσίευσε τα γενέθλια πορτρέτα του μικρού γαλαζοαίματου. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δημοσίευσαν δύο φωτογραφίες του πρίγκιπα Louis στον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram, που δείχνουν τον πρίγκιπα να χαμογελά σε μια παραλία.

Η

Βασίλισσα Ελισάβετ ποζάρει με τα αγαπημένα της άλογα και γίνεται κούκλα! Οι τρυφερές στιγμές από τα γενέθλιά της

Οι νέες φωτογραφίες του πρίγκιπα Louis προδίδουν την ομοιότητα με τον μπαμπά του

Oι τέσσερεις φωτογραφίες του Louis κυκλοφόρησαν από το Παλάτι του Κένσινγκτον την Παρασκευή 22/04. Τα πορτρέτα τραβήχτηκαν από την Kate νωρίτερα αυτό το μήνα στο Norfolk της Αγγλίας. “Αύριο γίνεται 4 χρονών!” γράφει η ανάρτηση.

Στις φωτογραφίες, ο Louis φαίνεται να παίζει και να τρέχει στην αμμώδη παραλία φορώντας γαλαζοπράσινο σορτς και ένα γκρι πουλόβερ με αστέρια.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Ο Louis γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 2018 και έγινε πέμπτος στη σειρά διάδοχος για τον θρόνο πίσω από τα μεγαλύτερα αδέρφια του, τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte. Το βασιλικό ζευγάρι μοιράζεται παραδοσιακά πορτρέτα των τριών παιδιών του κάθε χρόνο για τον εορτασμό των γενεθλίων τους.

Ο νεαρός πρίγκιπας δεν είναι το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας που έχει γενέθλια αυτή την εβδομάδα. Η βασίλισσα Ελισάβετ έκλεισε τα 96 την Πέμπτη και κυκλοφόρησε μια φωτογραφία που την δείχνει δίπλα σε δύο λευκά πόνυ στο Windsor.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο O μικρός γιος της Kate και του William μεγάλωσε και είναι ίδιος ο μπαμπάς του! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα