Ακόμη ένας κυνηγός με “Κ”…..VIDEO

10:24 23/4/2022 - Πηγή: iHunt

Το παρακάτω περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε αμέτρητα άλλα παρόμοια ( διασώσεις ελαφιών, ζαρκαδιών, διάφορων αρπακτικών πτηνών, ακόμα και δελφινιών ) και αποδεικνύει περίτρανα και για πολλοστή φορά ότι οι Κυνηγοί (με Κ κεφαλαίο) είναι αναμφισβήτητα οι πανταχού παρών, άμισθοι φύλακες άγγελοι της άγριας ζωής και ενίοτε είναι εκείνοι που θα διδάξουν ήθος και κυνηγετική παιδεία !!!

Εχθές Μεγάλη Παρασκευή 22/04/22 ο συνάδελφος και μέλος του κυνηγετικού συλλόγου Κω, Γιάννης Πάτμιος εντόπισε ένα αρσενικό πρασινοκέφαλο καταμεσής στο δρόμο, στο κέντρο της πόλης της Κω, προφανώς το πουλί κάπου

είχε “τρακάρει” κατά τις νυχτερινές του πτήσεις και ήταν ανήμπορο να πετάξει. Ο Γιάννης τον πήρε σπίτι, τον εξέτασε προσεκτικά και αφού δεν εντόπισε κάποιο σπάσιμο, τον μετέφερε στον κοντινό υδροβιότοπο που είναι γεμάτος πάπια, φλαμίνγκο και άλλα υδρόβια όπου και τον απελευθέρωσε !!!

Αισιόδοξες και άκρως ενθαρρυντικές πράξεις και ενέργειες για το μέλλον του κυνηγιού στην χώρα μας, πράξεις που χρήζουν προβολής προς το ευρύ κοινό και μηνύματα με ιδιαίτερη σημασία αφού προέρχονται από την νέα γενιά συναδέρφων, την νεολαία μας που θα συνεχίσει και θα μεταλαμπαδεύσει στις μελλοντικές γενιές την αγάπη όλων μας για την φύση και την άγρια ζωή. Μπράβο σου Γιάννη είσαι παράδειγμα προς μίμηση !!!


του Αλέξανδρου Παλαιολόγου

The post Ακόμη ένας κυνηγός με “Κ”…..VIDEO appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα