Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/04/2022)

11:01 23/4/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/04/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/04/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (23/04/2022),

η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 11ο σας οίκο και θα συναντήσετε ίσως φίλους σήμερα ωστόσο μπορεί να έχετε και πάλι κάποιες διαφορές σε θέματα οικονομικά.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 10ο σας οίκο και θα έχετε κάποιες εντάσεις στον επαγγελματικό σας ή τον κοινωνικό σας τομέα και διαφωνίες ίσως με κάποιους συνεργάτες σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια σε νομικά αλλά και οικονομικά θέματα παρόλο που κάποιες μυστικές πληροφορίες αλλά και σκέψεις  θα σας αγχώσουν αρκετά.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 8ο σας οίκο και ίσως πιεστείτε ξανά με θέματα οικονομικά και φίλους ή κάποια ομάδα που έχετε οικονομικές εκκρεμότητες.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 7ο σας οίκο και θα έχετε κάποιες εντάσεις στις κοινωνικές σας σχέσεις αλλά και τάση ανατροπής στην επικοινωνία σας με τους άλλους.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 6ο σας οίκο και θα σας προβληματίσουν κάποιες καθυστερήσεις που μπορεί να έχετε στην καθημερινότητα σας αλλά θα έχετε ευχάριστες επαφές και έξυπνες ιδέες για να δημιουργήσετε.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 5ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού και της οικογένειας ωστόσο ίσως να σας πιέσουν κάποιες οικονομικές οφειλές.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (23/04/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 4ο σας οίκο και θα έχετε και πάλι θέματα με το σπίτι και την οικογένειά σας  ωστόσο κάποιοι προσέχετε και άτομα που μπορεί να είναι ιδιαίτερα προκλητικά απέναντί σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 3ο σας οίκο και πολλοί θα ασχοληθείτε με συμφωνίες μέσα σε ένα σύλλογο ή μια ομάδα ωστόσο οι οικονομικές απολαβές ίσως να είναι μηδαμινές.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 2ο σας οίκο και μπορεί να προβληματιστείτε με έξοδα για κάποιες ανάγκες σας, για κάποια χόμπι σας και για να περάσετε όμορφα.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα δυσκολευτείτε σήμερα με συνεργάτες ή με άτομα που μπορεί να σας πιέσουν ψυχολογικά σήμερα και ίσως ξεσπάσετε.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 12ο σας οίκο και θα έχετε την τάση να απομονωθείτε και ίσως δυσκολευτείτε με κάποιες πληροφορίες μέσα από την καθημερινότητά σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/04/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα