H Blake Lively μοιράστηκε φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της στην προσπάθειά της να απομακρύνει τους paparazzi: «Φρικάρετε και εμένα και τα παιδιά μου»

18:03 18/9/2022 - Πηγή: iPop

Η Blake Lively μοιράστηκε μερικές γλυκές φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της με τους followers της στο Instagram, ωστόσο ο λόγος που την ανάγκασε να προχωρήσει σε μία τέτοια ανάρτηση είναι αρκετά σοβαρός. Στη λεζάντα, εξήγησε πως ελπίζει οι φωτογραφίες της να κάνουν τους paparazzi να σταματήσουν να την περιμένουν έξω από το σπίτι της σε 24ωρη βάση.

Η ανάρτηση της ηθοποιού έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά την είδηση ​​ότι εκείνη και ο Ryan Reynolds

περιμένουν το τέταρτο τους παιδάκι. Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε στα γυρίσματα του Green Lantern, έχει ακόμη τρεις κόρες – την James, την Inez και την Betty.

Η Lively αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της την Πέμπτη 15/09, κάνοντας το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί για το 10ο Ετήσιο Γυναικείο Σύνοδο Κορυφής του Forbes Power. Έκτοτε, οι paparazzi όπως εξομολογήθηκε η ίδια, βρίσκονται μονίμως έξω από το σπίτι της με την ελπίδα να απαθανατίσουν κάποιο στιγμιότυπο.

View this post on Instagram

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Η ανάρτηση της Blake Lively για τα όρια και τον σεβασμό της ιδιωτικότητας

«Ακολουθούν φωτογραφίες με εμένα έγκυο στην πραγματική ζωή, έτσι ώστε οι 11 άντρες που περιμένουν έξω από το σπίτι μου για μία φωτογραφία να με αφήσουν ήσυχη. Φρικάρετε και εμένα και τα παιδιά μου» έγραψε στη λεζάντα η 35χρονη ηθοποιός του Gossip Girl.

Η ίδια θέλησε στη συνέχεια να ευχαριστήσει όλους όσοι σέβονται την ιδιωτικότητά της και δεν μοιράζονται φωτογραφίες με τα πρόσωπα των παιδιών.

«Ευχαριστώ όλους τους άλλους για όλη την αγάπη και τον σεβασμό που δείχνουν και που κάνουν unfollow λογαριασμούς και δημοσιεύσεις, που μοιράζονται φωτογραφίες παιδιών. Έχετε όλη τη δύναμη εναντίον τους. Και ευχαριστώ τα μέσα ενημέρωσης που έχουν στην πολιτική τους να μην προβάλλουν παιδιά. Όλοι εσείς κάνετε τη διαφορά.. Πολλή αγάπη!» πρόσθεσε η Lively.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε, απεικονίζεται η ίδια να απολαμβάνει τη ζωή με τους φίλους, την οικογένεια και τον σύζυγό της, ενώ άλλες έδειχναν τη μέλλουσα μανούλα με την αγαπημένη φίλη της, Taylor Swift και τη μεγαλύτερη αδερφή της, Robyn Lively.

Σε έναν κόσμο που μπορείς να είσαι οτιδήποτε, ας είσαι σαν τον Ryan Reynolds

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε η ηθοποιός με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα View this post on Instagram

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο H Blake Lively μοιράστηκε φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της στην προσπάθειά της να απομακρύνει τους paparazzi: «Φρικάρετε και εμένα και τα παιδιά μου» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα