Eurovision 2017: Καλή επιτυχία Demy & Hovig! Μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό

10:32 13/5/2017 - Πηγή: iPop

Μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου στο Κίεβο. Η χώρα μας εκπροσωπείται από την Demy με το «This is love», η οποία θα εμφανιστεί στην 15η θέση με πολλές εκπλήξεις στην εμφάνιση της.

Την εμφάνιση τους στον αποψινό τελικό θα κάνουν 26 χώρες,

όπου οι 20 από αυτές ήρθαν από τους 2 ημιτελικούς ενώ οι υπόλοιπες 5 προκρίθηκαν απευθείας με βάση την περσινή τους βαθμολογία… οι «Big Five».

Ελληνική συμμετοχή

Η Demy, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 15η θέση, δηλαδή στο δεύτερο μισό της βραδιάς. Από την άλλη η Κύπρος, με τον Hovig και το τραγούδι «Gravity», θα εμφανιστεί στην 19η θέση.

Η Ελληνική συμμετοχή φέτος, ενδέχεται να φέρει πολλές εκπλήξεις για τους Eurofans στην σκηνή. Αξίζει να σημειωθεί ότι την σκηνοθετική επιμέλεια και τη χορογραφία έχει ετοιμάσει ο Φωκάς Ευαγγελινός καθώς στον ημιτελικό ο ίδιος μεγαλούργησε και έβαλε την Demy να αιωρείται πάνω στη σκηνή σε μια ειδική κατασκευή με 3D απεικόνιση.

Αξίζει να αναφερθεί η πρώτη δήλωση της Ελληνίδας τραγουδίστριας έπειτα από την καταπληκτική εμφάνιση της στον ημιτελικό:

Ό,τι και να έχεις σκεφτεί δεν συγκρίνεται με το να ακούς τη χώρα σου να ανακοινώνεται ότι περνάει στον τελικό, Θέλουμε να τα πάμε καλά επειδή έχουμε κάνει τόση δουλειά. Όσον αφορά τον τελικό, το πρώτο μέλημα μας είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Τα υπόλοιπα θα έρθουν. Θα αγχωθούμε και πάλι αλλά θα είμαστε ήρεμοι ότι δώσαμε ό,τι μπορούσαμε.

Όσον αφορά την ειδική εκπομπή της ΕΡΤ, οι παρουσιαστές θα είναι οι Μαρία Κοζάκου και Γιώργος Καπουτζίδης. Παράλληλα την ελληνική βαθμολογία του τελικού θα παρουσιάσει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Είναι η δεύτερη φορά μετά το 2005 που ο μουσικός διαγωνισμός διοργανώνεται στο Κίεβο. Την παρουσίαση φέτος έχουν αναλάβει 3 άντρες, ενώ στην σκηνή θα βρίσκονται οι Oleksandr Skichko και Volodymyry Ostapchuk.

Παράλληλα ο Timur Miroshychenko θα βρίσκεται στο green room και στα παρασκήνια.

Παρακάτω η σειρά με την οποία θα εμφανιστούν οι χώρες στον τελικό:ΙσραήλΠολωνίαΛευκορωσίαΑυστρίαΑρμενίαΟλλανδίαΜολδαβίαΟυγγαρίαΙταλίαΔανίαΠορτογαλίαΑζερμπαϊτζάνΚροατίαΑυστραλίαΕλλάδαΙσπανίαΝορβηγίαΗνωμένο ΒασίλειοΚύπροςΡουμανίαΓερμανίαΟυκρανίαΒέλγιοΣουηδίαΒουλγαρίαΓαλλίαΔείτε την εμφάνιση της Demy στον ημιτελικό

The post Eurovision 2017: Καλή επιτυχία Demy & Hovig! Μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα