Οι αθέατοι καβγάδες του Survivor

Πιάστηκαν στα χέρια Μάριος – Μισθοφόρος και Σπαλιάρας – Βασάλος

Με την απορία θα μείνουν οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor στη δήλωση της Ειρήνης Παπαδοπούλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι αν ο ΣΚΑΙ έδειχνε όλα όσα πραγματικά συμβαίνουν το παιχνίδι θα έκανε 90άρια!

Και φυσικά οι τηλεθεατές δεν ενδιαφέρονται για τα 90άρια, αλλά γιατί ο ΣΚΑΙ

δεν δείχνει τα πάντα ή τουλάχιστον, σχεδόν τα πάντα. Διότι οι φανατικοί τηλεθεατές αντιλαμβάνονται τα κενά στην αφήγηση και μάλιστα έχει επισημανθεί ποικιλοτρόπως στα social media.

Για παράδειγμα δυο άγνωστα περιστατικά – ομολογουμένως ευάλωτα σε διαψεύσεις για ευνόητους λόγους, είναι αυτά που ακολουθούν.

Το πρώτο έχει να κάνει με τον άγριο καβγά που ποτέ δεν μεταδόθηκε μεταξύ του Μάριου Πρίαμου και του Μισθοφόρου, αμέσως μετά την αποχώρηση του θεσσαλονικιού κινέζου Ορέστη Τσάνγκ.

Οι τηλεθεατές που παρακολουθούν το παιχνίδι θα θυμούνται ότι ο παρουσιαστής όταν ανακοίνωσε την αποχώρηση ο Μισθοφόρος γύρισε στην αντίπαλη ομάδα και τους έκλεισε το μάτι χαμογελώντας!

Όταν λοιπόν στη συνέχεια ο κολλητός του κινέζου, Μάριος Πρίαμος πληροφορήθηκε το γεγονός (από τους δημοσιογράφους της παραγωγής) κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Μισθοφόρου και έπεσαν κάτι ψιλές!

Το περιστατικό δεν μεταδόθηκε και ευλόγως αναρωτιέται κανείς γιατί το απέκρυψαν ή τουλάχιστον γιατί δεν το υπαινίχθηκαν.

Το δεύτερο επεισόδιο που φημολογείται ότι επίσης έπεσαν κάτι ψιλές και λέγεται ότι η παραγωγή αναγκάστηκε να διακόψει το γύρισμα για να τους χωρίσει ήταν πάλι μετά την αποχώρηση του Κινέζου Τσάνγκ.

Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Οι δύο παίκτες πιάστηκαν στα χέρια… όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε ότι τελικά όσες κατασκευές και να φτιάξεις ο κόσμος έχει άλλα κριτήρια… Ο Βασάλος ενοχλήθηκε από τη δήλωση του μοντέλου που επίσης ήταν φίλος του Ορέστη Τσάνγκ και του ζήτησε να σταματήσει, λέγοντας του να δείξει σεβασμό, επειδή είναι πολύ φρέσκο το γεγονός της αποχώρησης.

Ο Σπαλιάρας δεν υπάκουσε και συνέχισε… με αποτέλεσμα ο Βασάλος να του πει ότι και συ είσαι ανεπιθύμητος, αφού σε έδιωξε η ομάδα σου… Τότε λέγεται ότι τσαντίστηκε το μοντέλο και άρχισε να πετάει διάφορα αντικείμενα μέσα από την καλύβα… Ο Βασάλος του είπε να σταματήσει γιατί δεν είναι δικά του, αλλά της ομάδας και πιάστηκαν στα χέρια!

Τα νεύρα σύμφωνα με τις αφηγήσεις ήταν εξαιρετικά τεταμένα που η παραγωγή αναγκάστηκε να σταματήσει το γύρισμα για να τους χωρίσει!

The post Οι αθέατοι καβγάδες του Survivor appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα