Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (13/5/2017)

07:10 13/5/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Σήμερα η μέρα σου θα είναι λιγάκι πιο δύσκολη και βεβαίως θα επηρεάσει τη μετέπειτα πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και μακροπρόθεσμα να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω, σταμάτα να κοιτάς συνέχεια αυτά που θέλουν οι άλλοι και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Σε αυτή τη φάση της ζωής σου είναι απαραίτητο να δώσεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες.

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να νιώσεις αρκετή κούραση από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί. Η καταπίεση που αισθάνεσαι, είναι προσωρινή. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα για να αντιμετωπίσεις αυτές τις

καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων να θυμάσαι ότι με τον εκνευρισμό δε θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, έτσι ώστε να απομακρύνεις όλες τις δύσκολες καταστάσεις που σε προβληματίζουν και σου χαλάνε τη διάθεση.

Δίδυμοι

Αξιοποίησε τις δυνατότητές σου σήμερα, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα που παρουσιάζονται. Προσπάθησε να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά με τις πολλές υποχρεώσεις. Η σημερινή μέρα σε ευνοεί αρκετά και μπορείς να περάσεις καλά με αγαπημένα σου άτομα, κάνοντας θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Οι κοινωνικές επαφές έχουν την τιμητική τους.

Καρκίνος

Στασιμότητα σε όλες τις καταστάσεις φέρνει η σημερινή μέρα. Αυτά που θέλεις να τελειώνεις, δυστυχώς βλέπεις να μη γίνονται ακόμη πραγματικότητα. Η δυναμικότητα που έχεις είναι αρκετά μεγάλη, όμως μην αφήνεις τα προβλήματα να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε θέμα προκύψει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορες καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε στενοχωρούν, κάνε κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Λέων

Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και να συγκροτηθείς και μη σπαταλάς το χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές υποχρεώσεις σου. Να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι προσωρινά και μπαίνεις σε μια περίοδο, που θα είναι πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Παρθένος

Από σήμερα ήρθε η ώρα να αλλάξεις ριζικά τις συνήθειες και όλα αυτά που σε αφορούν γιατί σε έχουν βάλει σε έναν φαύλο κύκλο που το μόνο που καταφέρνουν είναι να σε έχουν αγχώσει. Ρίξε βάρος σε σένα και στα «θέλω» σου διότι έχεις αμελήσει πολύ τον εαυτό σου.

Ζυγός

Σήμερα κινήσου με πολύ σοβαρότητα και βάλε πρόγραμμα, γιατί αυτό είναι το δίπτυχο της επιτυχίας. Δε χρειάζεται να αγχώνεσαι και να πιέζεσαι, γιατί τα περισσότερα από αυτά που έχεις να κάνεις, θα γίνουν μισά. Χαλάρωσε και αφιέρωσε χρόνο σε πρόσωπα, που πραγματικά σε νοιάζονται.

Σκορπιός

Σήμερα χρειάζεται να βρεις την κατάλληλη φόρμουλα στα θέματα που σε αφορούν. Μην καταναλώνεσαι σε ζητήματα που δε γίνεται να έχεις άμεσα λύση. Δώσε έμφαση σε αυτά που μπορείς να αντιμετωπίσεις και στους ανθρώπους που σε έχουν ανάγκη.

Τοξότης

Σήμερα η ενεργητικότητά σου και η όρεξη που έχεις, είναι οι ασπίδες σου για την δύσκολη ημέρα που θα έχεις. Θέματα από το παρελθόν που θα ανακύψουν, θα σε κάνουν να αντιμετωπίσεις τα ζητήματα με σοβαρότητα και πειθαρχία.

Αιγόκερως

Η μέρα σήμερα για σένα θα έχει πολλαπλές δυσκολίες και θα πρέπει να είσαι προσεχτικός. Οι πολλές εκκρεμότητες που σε περιβάλλουν, θα σε κάνουν να είσαι αγχωμένος και αυτό θα αλλάξει μόνο αν δε σε πάρει από κάτω.

Υδροχόος

Σήμερα πρέπει να συνεχίσεις τη θετική ροή των γεγονότων, που προκαλείς μόνος σου. Τα πάντα εξαρτώνται από σένα και αυτό είναι που σε χαροποιεί και σε κάνει πιο δυνατό για τη συνέχεια.

Ιχθείς

Σήμερα η αγωνιστικότητα σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και με υπομονή και σωστό προγραμματισμό, θα κάνεις πραγματικότητα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Προσπάθησε να είσαι σε ετοιμότητα κάθε στιγμή, γιατί θα έχεις πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες, που θα πρέπει να αξιοποιήσεις.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (13/5/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα