6 συνήθειες ανθρώπων με καλή σωματική κατάσταση

13:34 16/3/2017 - Πηγή: iPop

Όταν θέλουμε να χάσουμε κάποια κιλά συνήθως επιλέγουμε να αναζητήσουμε κάποια δραστική δίαιτα ή να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα των μοντέλων της Victoria Secret, βέβαια πως θα σας φαινόταν να ακολουθήσετε κάποιους κανόνες οι οποίοι να αλλάξουν προς το καλύτερο το νούμερο της ζυγαριάς μας;

Σε μία πρόσφατη έρευνα του Cornell Lab, αναλύθηκε ο τρόπος ζωής 147 ανθρώπων οι οποίοι διατηρούν ένα υγιές βάρος και αποδείχτηκε ότι είχαν πολλά

κοινά!

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι αυτοί επικεντρώθηκαν στα συνθήματα πείνας του σώματος τους αντί να περιορίσουν σοβαρά τον εαυτό τους, η οποία είναι μία στρατηγική που μας βοηθάει να διατηρήσουμε το βάρος μακριά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ορίστε μερικά tips που μπορείτε να ακολουθήσετε:Mην παραμελείς το πρωινό! Αυτό το ακούμε καθημερινά, 96% των ανθρώπων που εξετάστηκαν στην παραπάνω μελέτη έχουν κοινό χαρακτηριστικό το ότι τρώνε πρωινό γεύμα κάθε μέρα! Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι, τα φρούτα, τα λαχανικά και τα αυγά ήταν βασικά συστατικά ενός καλού πρωινού!

Να ιδρώνετε! Ναι καλά ακούσατε, ξεκινήστε τις συστηματικές ασκήσεις σε καθημερινή ρουτίνα έτσι ώστε να βρέξτε τα μπλουζάκια σας. Ένα 42% των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα εξασκόντουσαν 5 φορές την εβδομάδα.

Να ζυγίζεστε! Κανείς δεν είναι φαν της ζυγαριάς, αλλά όσο περισσότερο ζυγιζόμαστε τόσο πιο κοντά στον στόχο μας ερχόμαστε! Έχουμε γνώση του που βρισκόμαστε και με αυτήν την στρατηγική καταφέρνουμε να χάνουμε σταδιακά το βάρος που επιθυμούμε.

Μακριά από συγκεκριμένες δίαιτες! Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσέχουμε τι τρώμε, μην ακολουθήσετε καμία περίεργη δίαιτα γιατί τα αποτελέσματα δεν θα ναι αυτά που περιμένετε. Το ίδιο υποστηρίζει και ένα 75% των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα.

Ξεκινήστε το μαγείρεμα! Όσοι ξέρουν να μαγειρεύουν είναι πιο πιθανόν να παραμείνουν αδύνατοι και υγιείς. Η πλειοψηφία όσων ερωτήθηκαν έτρωγαν τα λαχανικά τους για δείπνο κάθε νύχτα με εναλλακτικές επιλογές κρέας.

Να ακούτε το σώμα σας! Το 40% των ατόμων, δήλωσε ότι άκουγε τις ανάγκες του σώματος τους και επέλεγαν να φάνε μεγάλες ποσότητες φαγητού αλλά όχι επεξεργασμένο φαγητό.

The post 6 συνήθειες ανθρώπων με καλή σωματική κατάσταση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα