Ανάληψη ευθύνης από τους πυρήνες της φωτιάς για το ύποπτο δέμα στον Schäuble

11:58 16/3/2017 - Πηγή: iPop

Ανάληψη ευθύνης από τους Πυρήνες της Φωτιάς για το δέμα που στάλθηκε στον Schäuble με το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη μέσω προκήρυξης.

Αναλαμβάνουμε την αποστολή παγιδευμένου δέματος στον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας στα πλαίσια της εκστρατείας της 2ης πράξης του Σχεδίου Νέμεσις. Θα ακολουθήσει η προκήρυξη το επόμενο διάστημα

Στο κείμενο με το οποίο ανέλαβαν την ευθύνη η Σ.Π.Φ υπογραμμίζουν πως τίποτα δεν τελείωσε παρά το ότι μεγάλος αριθμός

της συνωμοσίας βρίσκεται στις φυλακές και πως είναι σαν την Λερναία Ύδρα: «Ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η Σ.Π.Φ. είναι μια ιδέα και ότι η Iδέα δεν μπορεί να φυλακιστεί γιατί είναι σαν τη Λερναία Ύδρα» αναφέρει και συμπληρώνει:«Για κάθε σύντροφο στη φυλακή, νέοι σύντροφοι είναι έτοιμοι να πάρουν τη θέση του και να συνεχίσουν στο μονοπάτι της επίθεσης».

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη εδώ:

Μετά από περισσότερες από 300 επιθέσεις σε στόχους της κυριαρχίας που είχαν σαν αποτέλεσμα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε καταστροφές και τη μεταφορά του φόβου στο στρατόπεδο της εξουσίας.

Μετά από περισσότερες από 60 συλλήψεις συντρόφων και άλλων ατόμων, όλα αυτά τα χρόνια, που έχουν κατηγορηθεί σαν μέλη μας και χιλιάδες χρόνια φυλακής που τους έχουν επιβληθεί.

Μετά από τόσες φορές που υπουργοί και αρχηγοί της αστυνομίας δήλωναν στα media ότι έχουν καταφέρει να μας «εξαρθρώσουν» και ότι «η Σ.Π.Φ. τελείωσε».

Μετά από την ένταξη της Σ.Π.Φ. στις λίστες με τις “τρομοκρατικές” οργανώσεις του State Department στην Αμερική και της Europol στην ΕΕ.

…συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά.

Με τη δημιουργία ενός διεθνούς συνωμοτικού δικτύου πυρήνων της F.A.I. και της Σ.Π.Φ. σε δεκάδες χώρες που πραγματοποίησαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούν αντάρτικες επιθέσεις.

Με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και πείσμα για να πλήξουμε δομές αλλά και πρόσωπα του συστήματος εξουσίας.

Πάντα ενάντια στην κοινωνική απάθεια.

Πάντα ενάντια στους δυνάστες της ζωής μας.

Ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η Σ.Π.Φ. είναι μια ιδέα και ότι η Iδέα δεν μπορεί να φυλακιστεί γιατί είναι σαν τη Λερναία Ύδρα. Για κάθε σύντροφο στη φυλακή, νέοι σύντροφοι είναι έτοιμοι να πάρουν τη θέση του και να συνεχίσουν στο μονοπάτι της επίθεσης.

Έχουμε ακόμα την οργή…

Αναλαμβάνουμε την αποστολή παγιδευμένου δέματος στον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας στα πλαίσια της εκστρατείας της 2ης πράξης του Σχεδίου Νέμεσις.

Θα ακολουθήσει η προκήρυξη το επόμενο διάστημα.

Συντροφικούς χαιρετισμούς στις ομάδες άμεσης δράσης της F.A.I. στη Χιλή και στην Ελλάδα για τη συμβολή τους στο Σχέδιο Νέμεσις.

Εξεγερτικούς χαιρετισμούς στους συντρόφους της F.A.I. στην Ιταλία και στα αιχμάλωτα μέλη της Σ.Π.Φ. στην Ελλάδα που συνεχίζουν αμετανόητοι…

Εμπρός για τη Μαύρη Διεθνή των αναρχικών της πράξης.

Τίποτα δεν τελείωσε

Όλα συνεχίζονται

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς/F.A.I.

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το ύποπτο δέμα:

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πήρε θέση για το ύποπτο πακέτο, το οποίο εστάλη στον Wolfgang Schäuble, με το όνομά του. Ο ίδιος τόνισε την επιτακτική ανάγκη η Κυβέρνηση να πάρει μέτρα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ζήτημα άμεσα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο κενό που χαρακτηρίζει τα ΕΛΤΑ, αφού το πακέτο πέρασε χωρίς έλεγχο από εκεί.

Το ότι το πακέτο έφυγε από τα ΕΛΤΑ και έφτασε Γερμανία σημαίνει ότι υπάρχει κενό ασφαλείας και ελπίζω να μην έγινε αυτό γιατί η Ελλάδα θα ξαναμπεί στο στόχαστρο! Ελπίζω να μην έφυγε από τα Ελληνικά ΕΛΤΑ, γιατί τα διεθνή Μέσα δεν θα κατηγορούν τα ΕΛΤΑ της Γερμανίας που το παρέλαβαν

Θυμίζουμε ότι η πρώτη πράξη του σχεδίου Νέμεσις της συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς παίχτηκε με την επίθεση συνωμοσίας έξω από το σπίτι της Εισαγγελέως, Γεωργίας Τσατάνη.

Photo: Alexandros Michailidis / SOOC

The post Ανάληψη ευθύνης από τους πυρήνες της φωτιάς για το ύποπτο δέμα στον Schäuble appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα