H Kim Kardashian πιο chic από ποτέ!

12:39 16/3/2017 - Πηγή: iPop

Με το λευκό, βαμβακερό, στράπλες φόρεμα της από τον Rick Owens, εμφανίστηκε η Kim Kardashian πιο chic και εκθαμβωτική από ποτέ στα Family Equality Council’s Impact Awards!

Στο ετήσιο Family Equality Council’s Impact Awards που διοργανώνεται στο Λονδίνο όπου γιόρταζαν τα δημόσια πρόσωπα και τους οργανισμούς που έχουν θετικές επιπτώσεις στις οικογένειες και στις κοινότητες, έκανε μία απίστευτη εμφάνιση

η Kim Kardashian!

Η Kim βρισκόταν εκεί το βράδυ της Κυριακής για να παρουσιάσει ένα βραβείο στους τηλεοπτικούς παραγωγούς Jonathan Murray και Harvey Reese.


Για το συμβάν η Kim επέλεξε επιτυχώς να φορέσει ένα λευκό, από βαμβάκι, στράπλες φόρεμα το οποίο διαθέτει στην πίσω όψη πλευρά ένα διακριτικό φερμουάρ, πλαϊνές τσέπες και από ότι μπορείς και εσύ να παρατηρήσεις ταιριάζει άψογα στο σώμα της Kim, το οποίο και το υποστηρίζει απίστευτα! To φόρεμα παραδόξως εξαντλήθηκε αμέσως στο διαδίκτυο!

Η Kim μας αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να φορέσεις το κοντό μαύρο φόρεμα για να φαίνεσαι σέξι, αλλά με ένα φόρεμα που αναδεικνύει την σιλουέτα σου, μία ακατάστατη αλογοουρά από τον Andrew Fitzsimons και μία χάλκινη σκιά μπορούμε να κλέψουμε τις εντυπώσεις!

The post H Kim Kardashian πιο chic από ποτέ! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα