5 φθινοπωρινές τάσεις για κορίτσια με καμπύλες

17:33 17/10/2014 - Πηγή: iPop

Θέλεις να συμβαδίζεις με τη μόδα, αλλά οφείλεις να σεβαστείς το σώμα σου και αυτά που του ταιριάζουν. Ποτέ δεν θα σε παροτρύναμε να υιοθετήσεις άκριτα ό,τι είναι στη μόδα, αλλά είναι 5 πολύ επίκαιρες τάσεις που ταιριάζουν ιδανικά σε κορίτσια με παραπανίσια κιλά. Οι παρακάτω τάσεις για κορίτσια με καμπύλες πρέπει να γίνουν μέρος του καθημερινού σου στυλ από σήμερα!

Ψηλοκάβαλα παντελόνια

Το κόψιμό του δίνει έμφαση στα πόδια, μικραίνει τη μέση και μακραίνει τους μηρούς. Δοκίμασε παντελόνες σε σκούρο χρώμα που θα ψηλώσουν

τα πόδια σου.

Pencil φούστες

Φυσικά παίζει ρόλο το σώμα, αλλά οι pencil φούστες αναδεικνύουν τις καμπύλες σου και κάνουν τα οπίσθια να μοιάζουν πιο σφιχτά και στρογγυλά. Προτίμησε μια φούστα σε σταθερό, άκαμπτο ύφασμα για να κρύψει ατέλειες. Συνδύασέ τις με σχετικά μακρύ σακάκι.

Αμάνικα jackets ή γιλέκα

Είναι μεγάλη τάση και μπορείς κι εσύ με τα παραπανίσια κιλά να την υποστηρίξεις. Το τύπου γιλέκο μπορεί να φορεθεί πάνω από το πουκάμισό σου ή ένα σκούρο ζιβάγκο και να κρύψει τέλεια την περιφέρειά σου. Καλύτερα να το αφήσεις ανοιχτό και να μην το κουμπώσεις μπροστά.

Κρουαζέ φόρεμα

Αναδεικνύει τις καμπύλες σου, τονίζει τη μέση, κολακεύει το ντεκολτέ. Θα δείξει το σώμα σου πιο σφιχτό και ελκυστικό. Είναι το πιο κατάλληλο φόρεμα για σένα.

Ζώνη στη μέση

Μπορεί να ορίσει τις καμπύλες σου και να κάνει πιο έντονη τη μέση σου. Προτίμησε φαρδιές ζώνες και φόρεσές τις πάνω από μπλούζες και φορέματα. Φέτος είναι πολύ μόδα και μπορείς να δοκιμάσεις περίεργα δεσίματα.

Photos: pinterest.com, galleryhip.com, youqueen.com, curvesandconfidence.com

The post 5 φθινοπωρινές τάσεις για κορίτσια με καμπύλες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα