Τι κάνουν οι Βραζιλιάνες και είναι τόσο όμορφες

13:32 17/10/2014 - Πηγή: iPop

Παραδέξου το! Μπορεί να τις βλέπεις και προσπαθείς να βρεις εκατό ψεγάδια να τους προσάψεις αλλά ότι και αν κάνεις οι Βραζιλιάνες συνεχίζουν να είναι θεές και εσύ, όπως και οι περισσότερες γυναίκες του κόσμου, τις ζηλεύεις. Επειδή και εμείς τρέφουμε ακριβώς τα ίδια συναισθήματα για τις Βραζιλιάνες, ψάξαμε και βρήκαμε όσα τις κάνουν τόσο ελκυστικές και σου τα παρουσιάζουμε για να κάνεις και εσύ!

Το δέρμα τους λάμπει: Τρέφονται σωστά και αυτό φαίνεται στο δέρμα τους. Καταναλώνουν συχνά τροφές πλούσιες σε θρεπτικές ουσίες αλλά πάνω απ’ όλα σε αντιοξειδωτικά
στοιχεία. Λατρεύουν το χυμό από ωμά παντζάρια και αγαπούν πολύ και τα μούρα τα οποία λειαίνουν τις λεπτές γραμμές στο πρόσωπο και κάνουν την επιδερμίδα να φαίνεται πιο νεανική.Έχουν βελούδινη επιδερμίδα: Το δέρμα στο σώμα τους είναι τόσο απαλό και λαμπερό χάρη στα προϊόντα που χρησιμοποιούν. Εμπιστεύονται συγκεκριμένα ένα λάδι που έχει παρόμοιες ιδιότητες με το λάδι καρύδας και ονομάζεται Babassu. Αυτό το λάδι έχει την ιδιότητα να διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος, να το ενυδατώνει βαθιά και να το κρατάει απαλό και βελούδινο. Μάλιστα είναι το μυστικό και για τις ραγάδες που ταλαιπωρούν κυρίως τις γυναίκες.Αποβάλουν συνεχώς τα νεκρά τους κύτταρα: Οι Βραζιλιάνες λατρεύουν την περιποίηση. Έτσι δεν θα μπορούσαν να μην επιλέγουν την απολέπιση για να αποκτήσουν υγιή και απαλό δέρμα. Εμπιστεύονται τα φυσικά προϊόντα και έτσι κάνουν τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα μασάζ με άμμο για να διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος και να κρατήσουν το δέρμα τους νεανικό.Τέλεια οπίσθια: Οι αναλογίες τους είναι κάτι παραπάνω σέξι. Δεν παραλείπουν, λοιπόν, την καθημερινή τους γυμναστική επιμένοντας στο σημείο των γλουτών και στην περιοχή της κοιλιάς.Μαυρισμένη επιδερμίδα: Πρόκειται για έναν λαό που έχει από τη φύση του σκουρόχρωμη επιδερμίδα αλλά ειδικά οι γυναίκες προσπαθούν να το ενισχύσουν κάνοντας ηλιοθεραπεία και πίνοντας χυμό καρότου.

The post Τι κάνουν οι Βραζιλιάνες και είναι τόσο όμορφες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα