Φτιάξε το δικό σου κρεμαστό κήπο

14:01 17/10/2014 - Πηγή: iPop

Δεν χρειάζεται να έχεις μεγάλη έκταση μπροστά από το σπίτι σου για να βάλεις γλάστρες. Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου κρεμαστό κήπο ακόμα και στο μπαλκόνι σου ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει και σαν χώρισμα για να μην σε «πιάνουν» τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων σου.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις το δικό σου κρεμαστό κήπο;Βάζα ή γλαστράκιαΓυαλόχαρτο2 χρώματα της επιλογής σουΒάσεις από αλουμίνιο για τα βάζαΗλεκτρικό κατσαβίδιΦυτά μικρού μεγέθουςΧώμαΠώς θα φτιάξεις τον κρεμαστό κήπο σου;Αρχικά ξύσε όλη την επιφάνεια της παλέτας σου με το γυαλόχαρτο.Πέρασε την με τα χρώματα που επέλεξες.
Μπορείς αν θες να κάνεις διχρωμία στην κατασκευή σου, όπως ακριβώς επιλέξαμε να κάνουμε και εμείς.Άσε την παλέτα να στεγνώσει καλά.Γέμισε τα βάζα σου ή τα γλαστράκια με τα φυτά που επέλεξες.Αποφάσισε που θα τοποθετήσεις τον κρεμαστό σου κήπο. Αφού βρεις το σωστό σημείο, ήρθε η ώρα να βιδώσεις και τα βάζα σου.Πέρνα στις βάσεις όλα τα βάζα της κατασκευής και με το ηλεκτρικό σου κατσαβίδι βίδωσε τα πάνω στην κατασκευή σου. Η κάθε αλουμινένια βάση έχει επάνω βίδες και έτσι θα είναι πιο εύκολο να βιδώσεις τα βάζα επάνω στον κρεμαστό κήπο σου.photos:sewcreativeblog.com

The post Φτιάξε το δικό σου κρεμαστό κήπο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα