Ζάκυνθος: «Σε εξέλιξη τα έργα» δήλωσε ο Στ. Κοντονής

15:36 25/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Για μια σειρά τοπικών έργων υποδομής που βρίσκονται σε εκκρεμότητα αναφέρθηκε ο βουλευτής Ζακύνθου και υφυπουργός Πολιτισμού-Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, με αφορμή την παρουσία του στον χθεσινό εορτασμό του πολιούχου του νησιού Αγίου Διονυσίου.

Συγκεκριμένα για τις εργασίες του γηπέδου είπε ότι ολοκληρώνονται εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος, ενώ για το κλειστό γυμναστήριο, ότι έχει εγκριθεί από την ιερά σύνοδο η παραχώρηση του οικοπέδου στην Παναγούλα. Μάλιστα, τμήμα του

οικοπέδου θα παραχωρηθεί από την τοπική μητρόπολη και από τον ερχόμενο Οκτώβριο θα αρχίσει η δημοπράτηση του έργου, ενώ για το κλειστό κολυμβητήριο όπως είπε θα γίνει παραχώρηση από το δήμο ενός ακινήτου από την κοινότητα Βανάτου για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

Αναφορικά με το αρχαιολογικό Μουσείο, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επαφή με την διοίκηση της ΔΕΗ για την παραχώρηση παλιού ακινήτου στο αρμόδιο υπουργείο Πολιτισμού-Αθλητισμού ενώ η δεύτερη συνάντηση θα γίνει με τα τις διακοπές. Τέλος για τις εργασίες στα Στροφάδια, εξήγησε ότι έχει επιληφθεί η γενική γραμματέας του υπουργείου κ. Πλαζάκη σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και τον αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, Οι εργασίες θα ενταχθούν σε επόμενο ΕΣΠΑ και θα αφορούν τη συντήρηση του πύργου και της Μονής.

ΦΩΤΟ:EUROKINISSI

Keywords
Τυχαία Θέματα