Μουσικές μπάντες στη Νίκαια Λάρισας

15:36 25/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο το 2οMonkey’sFestival, που διοργανώνει ο Σύλλογος Νεολαίας Νίκαιας και τελεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί δόθηκε στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας, την οποία οι διοργανωτές φρόντισαν να διαμορφώσουν κατάλληλα. Για πρώτη φορά σε διπλανό χώρο θα λειτουργήσει και κάμπινγκ.


Για τους σκοπούς και τους στόχους του Φεστιβάλ μίλησαν σήμερα στην ΕΡΤ Λάρισας ο Γιάννης Μυρισιώτης και η Κέλλυ Χατζηαβράμ και επεσήμαναν ότι σημαντικό

ρόλο στη διοργάνωση του festival έπαιξε η βοήθεια των 70 περίπου εθελοντών, χωρίς την αρωγή των οποίων, δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Επίσης, δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν την αντιδημαρχία Πολιτισμού για την αμέριστη συμπαράσταση ενώ έκαναν λόγο για αναζήτηση νέου χώρου φιλοξενίας του festival, ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα με την ηχορύπανση.
«Το μεγάλο μας όνειρο είναι να βγούμε εκτός κατοικημένης περιοχής σε κάποιο δάσος τριγύρω, να μην έχουμε πρόβλημα με την ηχορύπανση και την ενόχληση των κατοίκων που μένουν γύρω. Στόχος μας είναι το φεστιβάλ να γίνει θεσμός για την περιοχή, χρόνο με το χρόνο γινόμαστε πιο έμπειροι και πιο δυνατοί και μαθαίνουμε από λάθη της προηγούμενης χρονιάς».
Οι δύο νέοι δήλωσαν με σαφήνεια ότι τα φαγητά και τα ποτά του festival είναι άριστης ποιότητας, η ασφάλεια στο χώρο δεδομένη και η μετακίνηση του κόσμου μπορεί να γίνει με την αστική συγκοινωνία από τη Λάρισα με το αστικό 8 που σταθμεύει ακριβώς έξω από το χώρο της εκδήλωσης.

Στο φεστιβάλ συνολικά θα συμμετέχουν 9 μπάντες.
Την 1η μέρα θα εμφανιστούν οι Bangies (Αθήνα), BadMovies (Θεσσαλονίκη), 63high (Θεσσαλονίκη) και VodkaJuniors (Αθήνα).
Μετά τη λήξη της συναυλίας, η μουσική διαδρομή συνεχίζεται στο χώρο του νηπιαγωγείου Νίκαιας όπου θα εμφανιστούν οι KakoSynapantimaαπο τη Θεσσαλονίκη, κλείνοντας με ρυθμό την 1η μέρα του φεστιβάλ.
Τη 2η μέρα θα εμφανιστούν οι 10 ToGo (Λάρισα), TheBigNoseAttack (Αθήνα), TheLastDrive (Αθήνα) και 1000mods (Χιλιομόδι Κορινθίας).
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00. Η τιμή είναι ενδεικτική για να καλυφθούν τα έξοδα της διοργάνωσης και οι τιμές των εισιτηρίων προπώλησης είναι: 5 ευρώ ανά ημερα,9 ευρώ το διήμερο και στο ταμείο: 7 ευρώ ανά ημέρα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση (συγκροτήματα, πρόσβαση στο χώρο, σημεία προπώλησης) επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος του Δήμου Κιλελέρ (www.opap-kileler.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα