Ζάκυνθος: Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για την «επένδυση» του Εμίρη-Αντίδραση κατοίκων

14:07 11/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

“ Η ΝΔ και ο κ Μητσοτάκης παθαίνουν πνευμονία όχι μόνον όταν βήχουν οι καναλάρχες άλλα εσχάτως και όταν φταρνίζονται και οι …Εμίρηδες”, σύμφωνα με δήλωση του συντονιστή της τοπικής Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Κασσιμάτης, ΜΕ αφορμή πρόσφατη ανακοίνωση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ζακύνθου, κ Κόκλα, αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση της αγοραπωλησίας στην ορεινή Ζάκυνθο.

Να σημειωθεί ότι, στην ανακοίνωση της τοπικής νομαρχιακής της Ν.Δ., ο κ. Κόκλας καθιστούσε, προσωπικά

υπεύθυνο, τον υφυπουργό αθλητισμού και πολιτισμού και τοπικό βουλευτή, Σταύρο Κοντονή, όπως και τον ΣΥΡΙΖΑ, αν χαθεί η συγκεκριμένη επένδυση .
«Αν ο κ. Κόκλας αδημονεί για επενδύσεις και κόπτεται για το καλό του τόπου, τότε μπορεί να προσφέρει την προσωπική του περιουσία ή ό,τι άλλο διαθέτει, σε επενδυτές άγνωστης ταυτότητας και προέλευσης», επισημαίνεται σε ανακοίνωση –απάντηση προς τον πρόεδρο της τοπικής κομματικής οργάνωσης της ΝΔ, της συντονιστικής επιτροπής των κατοίκων που θίγονται από την υπόθεση της αγοραπωλησίας έκτασης 15 χιλ. στρεμμάτων στην ορεινή Ζάκυνθο, από την εταιρεία ΡΙΜΑΝΑ.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό κείμενο, «εδώ και δυόμιση χρόνια, οι κάτοικοι της περιοχής , που έχουν περιουσία εντός της έκτασης της «αγοροπωλησίας», έχουμε εμπλακεί, χωρίς να το θέλουμε, σε μία δικαστική διαμάχη με κάποιους άγνωστης προέλευσης και ταυτότητας «επενδυτές», που με δόλιο και πονηρό τρόπο προσπαθούν να αρπάξουν την πατρογονική μας περιουσία.»
Στο εν λόγω κείμενο, επίσης, επισημαίνεται ότι «επειδή σύντομα θα έρθει η ώρα των αποφάσεων, από την ελληνική δικαιοσύνη, θα προτείναμε στον κύριο Κόκλα και σε όποιον άλλο θέλει να παίξει τον ρόλο του «λαγού», για να δημιουργεί εντυπώσεις, να μην βιάζεται και να περιμένει τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, η οποία, όσον αφορά τα ασφαλιστικά μέτρα, έχει δικαιώσει τους φορείς αλλά και τους κατοίκους που τα υπέβαλλαν, κατά της αγοροπωλησίας.»

Keywords
Τυχαία Θέματα