Μεγαλέμπορος κοκαΐνης προκάλεσε το πολύνεκρο δυστύχημα στα Ιωάννινα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μεγαλέμπορος ναρκωτικών προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη από την Αστυνομία και να διαφύγει στην Αλβανία, αλλά, οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα το αυτοκίνητό του σκόρπισε το θάνατο σε ένα φρικτό δυστύχημα που προκάλεσε!

Νεκροί από το αυτοκίνητό του και το φορτηγό με το οποίο συγκρούστηκε μετωπικά ανασύρθηκαν ο ίδιος, ένας συνεπιβάτης του, ο οδηγός του άλλου οχήματος. Ο γιος του τελευταίου, 24 χρόνων, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Είναι το δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Εθνική Οδό ΄Αρτας-Ιωαννίνων, κοντά στη διασταύρωση της Σκλίβανης. Ο δρόμος γέμισε άμορφες μάζες σιδερικών και νεκρούς, ενώ η κυκλοφορία διεκόπη για περισσότερο από δύο ώρες.

Ερευνώντας οι αστυνομικοί τις συνθήκες του πολύνεκρού τροχαίου, βρήκαν το «μυστικό» στη Λάρισα! Λίγο νωρίτερα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στη θεσσαλική πόλη, είχαν προχωρήσει στη σύλληψη συνεργάτη του εμπόρου ναρκωτικών.

Η Αστυνομία είχε φθάσει στο κύκλωμα που επιχειρούσε τη διακίνηση 6 κιλών κοκαΐνης και είχε προχωρήσει στη σύλληψη στενού συνεργάτη του οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου του δυστυχήματος των Ιωαννίνων.

Έτσι, το παζλ του αίματος συμπληρώθηκε. ΄Όταν ο μεγαλέμπορος ναρκωτικών, ο οποίος στο παρελθόν είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη αλλά βρέθηκε περιέργως ελεύθερος, πληροφορήθηκε την αρχή του ξηλώματος της συμμορίας, κατάλαβε ότι η Ασφάλεια της Λάρισας ήταν και στα ίχνη του.

Θεωρώντας ότι η μόνη λύση που του έμενε ήταν να διαφύγει στην Αλβανία, μπήκε στο αυτοκίνητο με άλλο συνεργάτη του και πάτησε το γκάζι με κατεύθυνση τα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Τρέχοντας όμως με ιλιγγιώδη ταχύτητα, στο 36ο χιλιόμετρο της Εθνικής ΄Αρτας-Ιωαννίνων, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό με τα προαναφερθέντα αποτελέσματα.

Το άρθρο Μεγαλέμπορος κοκαΐνης προκάλεσε το πολύνεκρο δυστύχημα στα Ιωάννινα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα