Αλμυρός: Ημερίδα με θέμα Ελληνικός Ποιμενικός και Ελληνική Κτηνοτροφία

13:26 11/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ημερίδα-συνάντηση κτηνοτρόφων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο δάσος Κουρί στον Αλμυρό, με θέμα: Ελληνικός Ποιμενικός & Ελληνική Κτηνοτροφία». Η ημερίδα θα ξεκινήσεις στις 11.30 το πρωί. Την ημερίδα διοργανώνουν οι Ελεύθεροι Αγρότες και Ελληνικός Ποιμενικός-Τσομπανόσκυλο με την ευγενή χορηγία του Α.Σ. Ένωση Αγρινίου και της ΑΜΦΙΓΑΛ, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Αλμυρού Βόλου.

Την έναρξη της ημερίδας θα κηρύξει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.
Χαιρετισμό

θα απευθύνουν οι: Πρόεδρος Α.Σ. Βόλου Νικήτας Πρίντζος, Πρόεδρος Α.Σ. Ένωση Αγρινίου Θωμάς Κουτσουπιάς, Αντιπρόεδρος κτηνοτρόφων Μαγνησίας Γκρίνιας Ιωάννης.

Ελληνικός Ποιμενικός, ένα όνομα, ένας θρύλος, ένας συνεργάτης και σύντροφος των κτηνοτρόφων αυτής της χώρας, για αιώνες. Αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας και της πολιτιστικής μας παράδοσης

Στην ημερίδα ο Dr. Κοσμόπουλος θα μιλήσει με θέμα «Ο Ελληνικός Ποιμενικός-Τσομπανόσκυλο από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα», ο Dr. A.H. Τζιβάρα, Κτηνίατρος, ΕΔΙΠ Παθολογικής Κλινικής Τμήμα Κτηνιατρικής του Π.Θ. με θέμα «Αλληλοεπιδράσεις στην υγεία ποιμενικών σκύλων και παραγωγικών ζώων» και ο Φώτης Μπερίκος Δημοσιογράφος με θέμα «Η Ελληνική Κτηνοτροφία σήμερα».

Διαχειριστής οπτικών μέσων: Γιάννης Βέργος, Βιολόγος Υπεύθυνος εποπτείας των σκύλων των επισκεπτών: Γιάννης Φλέγκας, Κτηνοτρόφος.

Keywords
Τυχαία Θέματα