Πρόθεση Παυλή για μομφή και μήνυση κατά της διοίκησης του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου

22:49 17/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Σύντομα, μέσα στην εβδομάδα, θα καταθέσουμε πρόταση μομφής και μηνυτήρια αναφορά στη διοίκηση του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Πελοποννήσου».

Αυτό αποκάλυψε σήμερα βράδυ, ο Δήμαρχος της Τρίπολης, κ. Δημήτρης Παυλής, ενημερώνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα των απορριμμάτων, σε ερώτηση του κ. Νικολάου, εκπροσώπου της ¨Λαικής Συσπείρωσης».

Ο Δήμαρχος της Τρίπολης, ισχυρίστηκε, ότι η διοίκηση του Φορέα έχει προχωρήσει σε παράβαση καθήκοντος, όσον αφορά απόκρυψη εγγράφου της Γενικής Γραμματείας Αποβλήτων και για το λόγο αυτό, θα υπάρξει αντίδραση, σύμφωνα

με τις δυνατότητες που δίνει η νομοθεσία.

«Είμαστε σε ένα τέλμα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παυλής.

Και κατέληξε :»Ο Περιφερειακός Σχεδιασμός δεν είναι γνωστός σήμερα σ’ εμάς, έτσι όπως ισχυρίζεται σ’ εμάς ο ίδιος ο Φορέας. Έχουμε την υπόνοια ότι ο ψηφισμένος στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ΠΕΣΔΑ δεν έχει λάβει υπόψη του τις ψηφισμένες-ομόφωνες επισημάνσεις του Φορέα Διαχείρισης. Παίζεται ένα παιχνίδι. Κάποιοι προσπαθούν να βρουν τρόπους, ώστε να βγουν οριστικές αποφάσεις, παρακάμπτοντας τον Φορέα, βγάζοντας τον, έτσι, έξω απ’ το θέμα της οριστικής διαχείρισης των απορριμμάτων».

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα