Κέρκυρα: Πρώτες ελλείψεις εξαιτίας της κινητοποίησης των ναυτεργατών

12:07 9/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι πρώτες ελλείψεις άρχισαν να φαίνονται στα σούπερ μάρκετ της Κέρκυρας η οποία παραμένει αποκλεισμένη από την περασμένη Παρασκευή εξαιτίας της κινητοποίησης των ναυτεργατών. Οι ελλείψεις αυτές αφορούν κυρίως οπωροκηπευτικά ή γαλακτοκομικά προϊόν τα, ανάλογα με την τροφοδοσία της κάθε επιχείρησης. Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φοίβος Κακαβίτσας ανέφερε ότι αν η απεργία συνεχιστεί και πέραν της Κυριακής, το ίδρυμα θα αντιμετωπίζει πρόβλημα στην επάρκεια των φαρμάκων. Για προσπάθεια άμβλυνσης αντίστοιχων

περιστατικών κάνουν λόγο οι ναυτεργάτες, τονίζοντας ότι έκτακτα περιστατικά θα αντιμετωπιστούν με προσοχή και ενεργοποίηση του πλοίου ασφαλείας, το οποίο έκανε δρομολόγιο και την περασμένη Τρίτη μεταφέροντας ασθενείς και προϊόντα ανεφοδιασμού των φυλακών και ευαγών ιδρυμάτων.
Στις απώλειες της κινητοποίησης είναι και η λειτουργία του “χριστουγεννιάτικου χωριού” που είχε ανακοινωθεί ότι θα στηθεί από το Δήμο στην Πάνω Πλατεία αλλά έως τώρα δεν έχει καταστεί δυνατόν να δημιουργηθεί εξαιτίας έλλειψης υλικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα