Καταδικάζει τα επεισόδια σε βάρος του Γ. Κατρούγκαλου η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

16:46 12/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ανακοίνωση που καταδικάζει την «οργανωμένη παρουσία μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μεμονωμένων αγροτών, που παρεμπόδιζαν με την απειλή βίας την είσοδο οποιουδήποτε στο χώρο της αίθουσας, στην Ανδρόγεω», με αφορμή τη ματαίωση της ομιλίας του Γ. Κατρούγκαλου στο Ηράκλειο, έδωσε στη δημοσιότητα η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ του Νομού.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «τραμπουκισμούς και προβοκάτσιες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

Η προγραμματισμένη εχθές Σάββατο 11/06 πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργο Κατρούγκαλο, αναβλήθηκε εξαιτίας της οργανωμένης παρουσίας μελών του αποκαλούμενου αντιεξουσιαστικού χώρου, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μεμονωμένων αγροτών που παρεμπόδιζαν με την απειλή βίας την είσοδο οποιουδήποτε στο χώρο της αίθουσας, στην Ανδρόγεω.
Καταγγέλλουμε τέτοιες προβοκατόρικες, τραμπούκικες συμπεριφορές και μεθοδεύσεις από όποιο κέντρο ή παράκεντρο και αν εκπορεύονται καταδικάζοντας την βία από όπου και αν προέρχεται. Κάποιοι εχθές επένδυσαν στην ένταση και θέλησαν απεγνωσμένα να την προκαλέσουν αλλά απέτυχαν. Σε αντίθεση με τις αλήστου μνήμης εποχές της συγκυβέρνησης δεν καταφύγαμε στην καταστολή, στη χρήση βίας όπως θα ήθελαν και ήλπιζαν. Είμαστε διαφορετικοί, πρεσβεύουμε άλλες αξίες, ιδανικά και το αποδεικνύουμε σε κάθε ευκαιρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα