Γ. Κατρούγκαλος: Μετά την αξιολόγηση, γυρίζουμε σελίδα

16:35 12/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και το τέλος της πολιτικής αβεβαιότητας που από το 2014 βάραινε στην Ελλάδα γυρίζουμε σελίδα», τόνισε σήμερα από τον Άγιο Νικόλαο, ο Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο κ. Κατρούγκαλος μίλησε σε ξενοδοχείο της περιοχής για τις επερχόμενες ασφαλιστικές και φορολογικές αλλαγές, μετά από πρόσκληση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε πάλι τη πορεία ανάκαμψης της Ελληνικής Οικονομίας και με τη συνταγματική αναθεώρηση να δώσομε τέλος στο παλιό πολιτικό σύστημα της διαπλοκής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός. Παράλληλα, ο κ. Κατρούγκαλος αναφέρθηκε και στη ματαίωση της ομιλίας του στο Ηράκλειο, δηλώνοντας ότι μικρές ομάδες επιχειρούν να αποτρέπουν την επικοινωνία της κυβέρνησης με την κοινωνία, για να καταλήξει: «Εμείς θα συνεχίσομε χωρίς να φοβόμαστε τραμπουκισμούς αυτών των μικρών ομάδων. Γι’ αυτό ανοιγόμαστε στην κοινωνία γιατί είμαστε η ελπίδα της κοινωνίας και ένα πολιτικό σύστημα διαφορετικό και για μια επιστροφή σε συνθήκες που δεν θα είναι αυτές της μιζέριας μετά από έξι χρόνια».
Keywords
Τυχαία Θέματα