Στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Παίδων Κομοτηνής η Θεανώ Φωτίου

15:06 12/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Επίσκεψη στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Παίδων στην Κομοτηνή πραγματοποίησε σήμερα (Κυριακή) η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου. Μετά από ξενάγηση στο χώρο και σύσκεψη εργασίας με τα μέλη του Δ.Σ. απηύθυνε κάλεσμα στην Τοπική Κοινωνία να αγκαλιάσει τη λειτουργία του Θεραπευτηρίου, αλλά και να αξιοποιήσει τις υποδομές και τους χώρους του.

«Είναι ένα ιδιαίτερο Ίδρυμα. Όλη η κοινωνία πρέπει να το αγκαλιάσει, να έρθει, να το δει. Είναι ένα εξαιρετικό ίδρυμα με πανάκριβες

εγκαταστάσεις οι οποίες θα πρέπει να αξιοποιηθούν. » τόνισε η κα Φωτιού αναγνωρίζοντας ότι γίνεται σημαντική δουλειά από το προσωπικό, αν και αριθμητικά ολιγομελές, «θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα, αλλά μεγαλύτερο μέσο από την έγερση της κοινωνίας δεν υπάρχει» είπε υποσχόμενη νέο προσωπικό. «Θα το βρούμε με κάθε τρόπο, εξοικονομώντας από όλες τις δομές μας προσωπικό μετά από ιεράρχηση αναγκών, μετατάξεις από άλλες δομές του δημοσίου και άλλα ιδρύματα εκτός Μακεδονίας Θράκης, αλλά και την αξιοποίηση της Κοινωφελούς Εργασίας».

Η κα Φωτίου αναφερόμενη στις υποδομές τόνισε την ανάγκη καλύτερης αξιοποίησης σημειώνοντας το παράδειγμα του οδοντιατρείου του Ιδρύματος που παραμένει ερμητικά κλειστό.

Keywords
Τυχαία Θέματα