Καρδίτσα: Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για κλοπές από σπίτια

14:22 10/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια Καρδίτσας τέσσερις περιπτώσεις κλοπών από σπίτια, που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας. Συνελήφθησαν ως δράστες από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, τέσσερις άνδρες, ηλικίας 39, 38, 23, 25 ετών, κατηγορούμενοι για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Οι δράστες το Σάββατο μετέβησαν με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο σε σπίτι ηλικιωμένης,από το οποίο αφαίρεσαν από ερμάριο το χρηματικό ποσό των 7Ο ευρώ. Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν στο όχημα και διέφυγαν, όμως εντοπίστηκαν

λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν. Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όχημα, καθώς και μέρος του χρηματικού ποσού, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας προέκυψε ότι οι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 10 Δεκεμβρίου 2016 έως και 15 Μαρτίου 2017 διέπραξαν ακόμη τρεις κλοπές από σπίτια ημεδαπών, αποκομίζοντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 12.500 ευρώ αλλά και διάφορα χρυσαφικά, συνολικής εκτιμώμενης αξίας 2.000 ευρώ. Επιπλέον, σε βάρος του 25χρονου εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με ποινή φυλάκισης δύο ετών, για το αδίκημα της κλοπής από κοινού.

Keywords
Τυχαία Θέματα