Η αγωνία των 250 εργαζόμενων στα σούπερ μαρκετ «Μαρινόπουλος» στη Λάρισα

14:37 29/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Tην αγωνία των 250 συναδέλφων της μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσουν τη δουλειά τους μετέφερε μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ η εκπρόσωπος των εργαζομένων στα σούπερ –μάρκετ Μαρινόπουλος στη Λάρισα, Βιβή Ζαφείρη. Είχαμε αναθαρρήσει γύρω στο Πάσχα και πιστεύαμε

ότι η επιχείρηση θα «έπαιρνε ξανά μπροστά» τόνισε η κα Ζαφείρη όμως δυστυχώς οι εξελίξεις μας διέψευσαν. Μάλιστα περιέγραψε την θλίψη των εργαζομένων μπροστά στα ράφια με τα ελάχιστα προιόντα και την αδυναμία τους να εξυπηρετήσουν τους πελάτες που μέρα με τη μέρα λιγόστευαν. Διευκρίνισε ωστόσο πως έχουν λάβει μέχρι και το μισθό του Ιουνίου ενώ όλο αυτό το διάστημα η εταιρία ήταν συνεπής όσον αφορά την ημερομηνία καταβολής των αμοιβών τους. Στο μεταξύ συγκρατημένη αισιοδοξία σκόρπισε στους εργαζόμενους η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας που έφθασε σήμερα σε όλα τα καταστήματα με την οποία δίνεται η διαβεβαίωση πως θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Οι εργαζόμενοι πάντως παραμένουν σε πλήρη ετοιμότητα, αποφασισμένοι να συντονίσουν τη δράση τους με αυτή των συναδέλφων τους σε όλη την Ελλάδα και να αγωνιστούν ώστε να μη χάσουν τη δουλειά τους αλλά και τα δεδουλευμένα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα