Χανιά:Οι αλλαγές που αποφάσισε ο Δήμαρχος για τους Οργανισμούς

12:41 17/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αλλαγές στον ΔΟΚΟΙΠΠ, στην ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ και στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χανίων παραμένει πρόεδρος ο κ. Νίκος Βλαζάκης, ενώ αντικαθίσταται ο αντιπρόεδρος Γιώργος Ξανθουδάκης από τον κ. Νίκο Παινεσάκη.
Για τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χανίων δεν πάρθηκε απόφαση για «τεχνικούς» λόγους και το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση

του Δ.Σ. Χανίων. Ωστόσο, ο κ. Βάμβουκας γνωστοποίησε ότι σκοπεύει να προτείνει την παραμονή του κ. Ευτύχη Κονταξάκη στη θέση του προέδρου και για τη θέση της αντιπροέδρου την κα Αλέκα Πατσιά.
Στην ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, τα θέματα της πρόνοιας που διαχειριζόταν μεταφέρονται στον ΔΟΚΟΙΠΠ, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Χανίων και στη θέση της κ. Αμαλίας Κωτσάκη, τοποθετείται πρόεδρος ο πρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης Χανίων Γιώργος Βαρουδάκης και αντιπρόεδρος ο κ. Ζαχαρίας Πιστόπουλος. Αναπληρωματικός πρόεδρος θα είναι ο κ. Αθανάσιος Αθανασόπουλος και αναπληρωτική αντιπρόεδρος η κα Μαρία Κλεινάκη.
Στον ΔΟΚΟΙΠΠ αναλαμβάνει πρόεδρος η μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος Ελευθερία Αλιφιεράκη, στη θέση του κ. Μιχάλη Βλαχάκη και ο κ. Μανώλης Ανδρεάδης ως αντιπρόεδρος.
Τέλος, παραμένουν στη θέση τους, ως πρόεδροι:
• Στη ΔΕΔΙΣΑ ο δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας.
• Στη ΔΕΥΑΧ ο κ. Αντώνης Σχετάκης.
• Στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Βλαχάκης.
• Στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κουκλάκης.
• Στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων ο κ. Γιώργος Βαρουδάκης.

The post Χανιά:Οι αλλαγές που αποφάσισε ο Δήμαρχος για τους Οργανισμούς appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα