Aποκατάσταση προς τον κ. Ι. Αλαφούζο και τον Όμιλο ΣΚΑΪ

Την 13.05.2016 επεδόθη η από 10.5.2016 σχετική εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία – πρόσκληση: 1) του Ιωάννη Αλαφούζου και 2) της ανώνυμης εταιρείας «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ» ως ιδιοκτήτριας του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, η οποία έχει επί λέξει ως εξής:

Kατόπιν του ανωτέρω και σε συμμόρφωση με τα αιτήματα της ως άνω από 10.05.2016 εξώδικης δήλωσης – διαμαρτυρίας – πρόσκλησης, προβαίνουμε κατ’ εφαρμογή του άρθρου μόνου παρ. 5 του Ν. 1178/1981:

α) στην ανάκληση των όσων αναφέρονται στο από 12.4.2016 άρθρο «ΞΕΦΥΓΕ» Ο … ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ και χαρακτηρίζονται από τους εξωδίκως δηλούντες στο από 10.5.2016 εξώδικό τους ως ψευδή, εξυβριστικά και συκοφαντικά και

β) στην δημοσίευση του υποδεικνυόμενου από τους εξωδίκους δηλούντες κειμένου αποκατάστασης. Ειδικότερα:

To «www.altsantiri.gr» δηλώνει, ότι το δημοσίευμά του με τίτλο «Ξέφυγε» ο … Γιάννης Αλαφούζος» της 12.4.2016 περιέχει ψευδή, ανυπόστατα στοιχεία, προσβλητικά υπονοούμενα αλλά και συκοφαντικούς ισχυρισμούς που δεν είναι αληθή και προσβάλλουν τον όμιλο ΣΚΑΪ και τον κ. Ι. Αλαφούζο.

Ως εκ τούτου εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη μας για την γενομένη εις βάρος του ομίλου ΣΚΑΪ και του κ. Ι. Αλαφούζου προσβολή, που στηρίχθηκε σε δημοσίευση αναληθών στοιχείων και προσβλητικών ισχυρισμών, και δηλώνουμε πως υποληπτόμεθα και τιμούμε τόσο τον όμιλο ΣΚΑΪ όσο και τον κ. Ι. Αλαφούζο.

Αυτά είναι που ζητάει ο κ. Ι. Αλαφούζος για να ικανοποιηθεί.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ.GR ΙΚΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα