Απόλλων Παραλιμνίου: Έ(Χ)ασε βαθμούς, όχι την κορυφή

23:45 5/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Δύο βαθμούς στην Ελευθερούπολη έχασε ο Απόλλων Παραλιμνίου που ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Αετό Ορφανού.

Το παιχνίδι πήγε στη δύναμη ενώ οι πολλές διακοπές δεν επέτρεψαν τους παίκτες του Παύλου Δημητρίου να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να προσθέσουν ακόμα μια νίκη στο ενεργητικό τους. «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών αλλά από ότι φάνηκε χρειαζόταν κάτι παραπάνω» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Παύλος Δημητρίου που τόνισε ότι και το γήπεδο δεν ευνόησε την ομάδα του να παίξει το ποδόσφαιρο

που ξέρει. Η ισοπαλία δεν επηρέασε την κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα αφού ο Απόλλων Παραλιμνίου παραμένει μόνος πρώτος στη βαθμολογία του πρώτου ομίλου μετά και την 5η αγωνιστική.

Αετός: Τοπαλίδης, Ράνος (70ο Παυλίδης), Κάπατζης, Κωνσταντινίδης, Μαυρομάτης, Καραγιαννίδης, Ελέζη, Φ. Τσαπέγια( 46ο Ευκαρπίδης), Δούμπλατζης (83ο Σαλπιγγίδης), Δουμάνης, Αποστολίδης (75ο Στογιάνοφ).

Απόλλων: Γουναρίδης, Πολυζωίδης, Τάκας (54ο Λιάρας), Κουτσαβασίλης, Δέντσας, Τριανταφύλλου (84ο Φιλέντας) , Μουτεσίδης (54ο Τσομαχασβίλι), Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Τάντιτς (84ο Στεργίου).

Πριν από την έναρξη ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Μιχάλης Παπαδόπουλος απένειμε το Κύπελλο του πρωταθλητή της περσινής Α` κατηγορίας στον αρχηγό του Αετού Κώστα Καραγιαννίδη.
Keywords
Τυχαία Θέματα