Πακιστανή λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου γιατί παντρεύτηκε τον άντρα που αγαπούσε

21:30 27/5/2014 - Πηγή: Aixmi

Τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου του πατέρα της αλλά και των αδελφών της βρήκε μία 25χρονη γυναίκα από το Πακιστάν γιατί παντρεύτηκε τον άντρα που αγαπούσε, σύμφωνα με την αστυνομία.

Πρόκειται την Φαρτσάνα Ικμπάλ η οποία λιθοβολήθηκε έξω από το δικαστήριο από μια ομάδα περίπου 12 ανδρών που σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters της επιτέθηκαν με τούβλα.

Όπως αποκαλύφθηκε ανάμεσα στους δράστες ήταν ο πατέρας της, τα δύο αδέλφια της και ο πρώην αρραβωνιαστικός της. Η 25χρονη μεταφέρθηκε με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

στο νοσοκομείο ,αλλά ήταν ήδη αργά καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης διέφυγαν, εκτός από τον πατέρα της, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την κόρη του, εξηγώντας ότι ήταν «ζήτημα τιμής».

Η άτυχη γυναίκα είχε αρραβωνιαστεί με τον ξάδελφό της, αλλά τελικά παντρεύτηκε έναν άλλο άνδρα τον οποίο ερωτεύθηκε . Η οικογένειά της ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της την είχε απαγάγει ωστόσο η 25χρονη είχε πάει στο δικαστήριο για να υποστηρίξει ότι τον παντρεύτηκε με τη θέλησή της.

Στο Πακιστάν πολλές οικογένειες πιστεύουν ότι το να παντρεύεται μία γυναίκα άνδρα της επιλογής της είναι ντροπή για την οικογένεια. Περίπου 1.000 Πακιστανές σκοτώνονται κάθε χρόνο από τις ίδιες τους τις οικογένειες για «θέματα τιμής».

Keywords
Τυχαία Θέματα