Πρωτιές στη μετάδοση εκλογικών αποτελεσμάτων με τα entry polls του ACTION24

Μεγάλη επιτυχία του τηλεοπτικού σταθμού Action24 καταγράφηκε το βράδυ της τριπλής εκλογικής μάχης, καθώς με την πρωτοποριακή μέθοδο γνώσης αποτελεσμάτων μέσω entry polls, μετέδωσε πρώτος και με ακρίβεια τα εκλογικά αποτελέσματα στους δήμους της Αττικής, πριν δοθούν αποτελέσματα από το Υπουργείο Εσωτερικών .

Συγκεκριμένα, στις 19.45 της Κυριακής, το Action24 μετέδωσε κάρτα με τα αποτελέσματα του Δήμου της Αθήνας, δίνοντας στον Γιώργο Καμίνη 51,7% και στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη 48,3%.

Στις

22.00 ακριβώς, τα entry polls του Action24 επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά, με ακριβή προσέγγιση του τελικού αποτελέσματος στο Δήμο της Αθήνας, δίνοντας ποσοστό 51,7% στον Γιώργο Καμίνη και 48,3% στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Αυτά ακριβώς τα ποσοστά, ήταν και τα τελικά των δύο υποψηφίων, τα οποία επιβεβαιώθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών τις πρώτες πρωινές ώρες .

Παράλληλα, σε 21 ακόμα δήμους της Αττικής τους οποίους είχε εντάξει το Action24 στα entry polls, όχι μόνο μετέδωσε το αποτέλεσμα εκλογής δημάρχου πριν το Υπουργείο Εσωτερικών ξεκινήσει να μεταδίδει αποτελέσματα στους συγκεκριμένους δήμους, αλλά προσέγγισε και την τελική διαφορά στους περισσότερους από αυτούς, σε σημείο που ταυτιζόταν με τα τελικά ποσοστά των υποψηφίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα