Ποιοι «διάσημοι» εκλέγονται στο δημοτικό συμβούλιο Αθήνας‏

21:30 27/5/2014 - Πηγή: Aixmi

Η δημοσιότητα φαίνεται πως βοήθησε υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους να περάσουν το κατώφλι του δημαρχίου των Αθηνών καθώς «σάρωσαν» στους σταυρούς.

Από τους 29 δημοτικούς συμβούλους που εξασφάλισε το στρατόπεδο του Γιώργου Καμίνη στην Αθήνα ξεχωρίζουν ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος, ο καθηγητής Θάνος Βερέμης, ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός και η τηλεκριτικός Πόπη Διαμαντάκου.

Για

τις πέντε έδρες που κερδίζει ο συνδυασμός του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, σε σύνολο 49 δημοτικών συμβούλων, προηγούνται σε σταυρούς οι συγγραφείς Μάρω Δούκα και Θανάσης Σκρούμπελος, ο συνθέτης Στάθης Δρογώσης, ο διευθυντής της εφημερίδας Αυγή Νίκος Φίλης και ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης.

Από τον συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος εξασφάλισε 4 έδρες, δείχνουν να προηγούνται ο πρώην βουλευτής Θάνος Πλεύρης, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας, ο συνταξιούχος αστυνομικός Αθανάσιος Σπυράκος και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας.

Τέσσερις έδρες εκλέγει η «Ελληνική Αυγή» του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ από δύο εκλέγουν το ΚΚΕ και ο γαλάζιος αντάρτης Νικήτας Κακλαμάνης. Στο δημοτικό συμβούλιο εκλέγονται επίσης ο Βασίλης Καπερνάρος των ΑΝΕΛ, ο Νικόλαος Αβραμίδης της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και ο Πέτρος Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα