Πέθανε ο άλλοτε πιο παχύσαρκος άνθρωπος του κόσμου‏

21:30 27/5/2014 - Πηγή: Aixmi

Έφυγε από τη ζωή ο άνθρωπος που το 2006 μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως ο πιο παχύς άνθρωπος στον κόσμο ζυγίζοντας 559 κιλά. Πρόκειται για τον Μεξικανό Μανουέλ Ουρίμπε ο οποίος πέθανε σε ηλικία 48 ετών.

Ο Ουρίμπε είχε μεταφερθεί στο ιατρικό κέντρο του Νουέβο Λεόν στο Μοντερέι με γερανό από διασώστες και υπαλλήλους της πολιτικής προστασίας όταν είχε παρουσιάσει καρδιακή αρρυθμία καθώς παρόλο που με ειδική δίαιτα είχε πέσει στα 394 κιλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που είχαν παρουσιαστεί.

Οι γιατροί ακόμη δεν έχουν διευκρινίσει πλήρως την αιτία

θανάτου αλλά φαίνεται πως εκτός από τα προβλήματα στην καρδιά του, ο Ουρίμπε αντιμετώπιζε προβλήματα και με το αναπνευστικό του.

Το 2008 παντρεύτηκε με την Κλαούντια Σόλις και ο γάμος του ήταν μία από τις σπάνιες φορές που βγήκε από το σπίτι του τα τελευταία χρόνια.

Από την παιδική του ηλικία ο Ουρίμπε ήταν ένα παχουλό παιδί ενώ όταν ΄μπήκε στην εφηβεία έφτασε τα 113 κιλά. Από το 1992, είπε, ότι το βάρος του άρχισε να αυξάνεται ραγδαία. Από το καλοκαίρι του 2002 ο Ουρίμπε ήταν καθηλωμένος στο κρεβάτι και στηριζόταν στη μητέρα του και τους φίλους για να τον καθαρίζουν, ενώ δεν μπορούσε να περπατήσει μόνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα