Μπίρες με άποψη

Η μπίρα ξεκίνησε από το Νότο και επιστρέφει δυναμικά στην φυσική της έδρα. Με καταβολές από την Μεσοποταμία και εν συνεχεία στην Αίγυπτο, η μπίρα ταξιδεύει στις πέντε ηπείρους και επιστρέφει εκεί που ξεκίνησε, για να δώσει νέα διάσταση στο ύφος και στο στυλ της απόλαυσής της.

Οι χώρες της Μεσογείου, επικουρούμενες από τη «δικιά μας» Ιρλανδία, προτείνουν ένα ανατρεπτικό γευστικό

ταξίδι. Ένα ταξίδι που σηματοδοτείτε από μπύρες δροσιστικές, ξεδιψαστικές, γαστρονομικές, κλασσικές & μοντέρνες, με διαφορετική προέλευση αλλά με κοινή βάση. Την αρτιζάνικη φιλοσοφία του Νότου που κάνει τη διαφορά και έχει την ικανότητα να απογειώνει ένα καθημερινό προϊόν σε μια ιντριγκαδόρικη γευστική πρόσκληση. Η βασίλισσα της stout O’HARA από την Ιρλανδία, φλερτάρει με την Καταλανική MORITZ και την AMBAR από την Σαραγόσα, ενώ η Σαντορινιά VOLKAN κλείνει το μάτι στην Πορτογαλική SOVINA και όλες μαζί παρακολουθούν την ρηξικέλευθη ιταλική TOCCALMATTO που απογειώνει τη μπίρα σε ένα νέο γευστικό και εικονοκλαστικό επίπεδο.

Επιστέγασμα της νέας πρότασης από την νότια ζύθο-συμμαχία των I-PIGS, η μοναδική εμφάνιση που προκαλεί και εξιτάρει και τους πιο απαιτητικούς. Η γευστική απάντηση με το μεσογειακό ταμπεραμέντο και με το sophistication της Μεσογείου. Οι I-PIGS beers, οι μπίρες του Νότου, δεν είναι απλά ένα ακόμα ποτό… είναι ΑΠΟΨΗ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπίρες,bires