Καρδιά από χρυσό

Το νέο ψυγείο της μάρκας FAB28RDG αποπνέει πολυτέλεια.

Για όσους πιστεύουν πως το ψυγείο δεν είναι μια απλή οικιακή συσκευή, αλλά η καρδιά κάθε κουζίνας, και κατ' επέκτασιν κάθε σπιτιού, η Smeg δημιούργησε ένα προϊόν που προκαλεί μόνο θετικούς συνειρμούς: το νέο FAB28RDG σε χρωματισμό του πολυτιμότερου όλων των μετάλλων αναμένεται να ενθουσιάσει τους φίλους της μάρκας, αλλά και τους λάτρεις της πολυτέλειας.

Χρυσό και Swarovski

Το ψυγείο της Smeg είναι τώρα διαθέσιμο σε μια νέα, "χρυσή"

έκδοση, η οποία γίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερη, χάρη στη χρυσή λαβή και το λογότυπο Smeg στολισμένο με Swarovski.

Οι διάσημοι κρύσταλλοι εφαρμόζονται με το χέρι ένας - ένας, με μια τεχνική ακριβείας που ενισχύει την ομορφιά του τελικού προϊόντος, καθώς εξασφαλίζουν ότι κάθε κομμάτι είναι μοναδικό.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το Golden FAB έχει ενεργειακή κλάση Α++, εξασφαλίζοντας χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μέγιστο σεβασμό προς το περιβάλλον. Στα 60 εκατοστά πλάτους και τα 151 εκατοστά ύψους, έχει καθαρή χωρητικότητα 222 λίτρα και περιλαμβάνει ένα θάλαμο κατάψυξης 4 αστέρων με χωρητικότητα 26 λίτρα, ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες αποθήκευσης.

Στο εσωτερικό της συσκευής, το FAB28RDG έχει 3 ρυθμιζόμενα καθ' ύψος γυάλινα ράφια, 1 σταθερό γυάλινο ράφι πάνω από το συρτάρι φρούτων και λαχανικών, μια χρωμιωμένη θήκη για μπουκάλια και ένα διαφανές συρτάρι φρούτων και λαχανικών. Η ικανότητα αποθήκευσης της πόρτας περιλαμβάνει διάφορα ράφια, ένα από τα οποία έχει κάλυμμα και θήκη αυγών, καθώς και μια σειρά από θήκες για μπουκάλια.

Η αποκλειστική χρυσή έκδοση προστίθεται στο ευρύ φάσμα των χρωματικών παραλλαγών του διάσημου Smeg '50s FAB28, μεταξύ των: λευκό, κρεμ, κίτρινο, φιστικί, γαλάζιο, ροζ, μπλε, κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο lime, μαύρο, ασημί, σοκολατί, μαύρο βελούδο, blue jean, multicolore, Union Jack και Tricolour (ιταλική σημαία).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καρδιά,kardia