The Big Chair Project;

Άλλη μια απόδειξη ότι όλα συνδέονται με τη γαστρονομία! Ο γνωστός σεφ Jamie Oliver και διάσημοι σχεδιαστές, όπως ο Paul Smith, η Sarah Burton από τον oίκο Alexander McQueen, o Christopher Bailey

από τον οίκο Burberry, ο Μatthew Williamson, ο Jo Sampson, ο φωτογράφος David Loftus κ.ά. συνεργάστηκαν, ώστε να επανασχεδιάσουν την τρομερή και φοβερή καρέκλα Ant του Arne Jacobsen.

 

Οι καρέκλες θα δοθούν σε πλειστηριασμό, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο Better Food Foundation, το ίδρυμα που ίδρυσε ο ίδιος ο Jamie κι έχει ως «σκοπό την επανασύνδεση των ανθρώπων με το φαγητό και τις πρώτες ύλες, να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε ανέργους να αποκτήσουν μια δεξιότητα και να εργαστούν ως μάγειροι και να εμφυσήσει στα παιδιά, μέσα από μαθήματα που παραδίδονται στα σχολεία, την αγάπη αλλά και τη γνώση της καλλιέργειας των πρώτων υλών και της μαγειρικής τέχνης». Όσοι από εμάς αρέσκονται και στο φαγητό και στο design είτε μπορούμε να... πεταχτούμε μέχρι το Λονδίνο, στην εταιρεία Republic του Fritz Hansen ή το -ανετότερο και ανέξοδο- να τις θαυμάσουμε από την ιστοσελίδα www.jamieoliver.com/thebigchairproject. Ίσως σταθούμε και τυχεροί και κερδίσουμε μία από τις έξι καρέκλες που θα δοθούν ως δώρο διαδικτυακής κλήρωσης! Ας σπεύσουμε διότι σε πέντε ημέρες λήγει ο πλειστηριασμός και σε οχτώ η κλήρωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα