Gran Lusso™ Limited Edition

Το Martini® γιορτάζει τα 150 χρόνια του με το νέο limited edition βερμούτ «Gran Lusso™»

Το ιταλικό brand MARTINI®, γνωστό για το καλύτερο βερμούτ του κόσμου και τον αγαπημένο ιταλικό αφρώδη οίνο, λανσάρει το limited edition MARTINI® Gran Lusso, γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα 150 του χρόνια.

Η μία και μοναδική παρτίδα βερμούτ Gran Lusso ήταν στα σκαριά για οκτώ χρόνια και διαθέτει μόνο 150.000 μπουκάλια παγκοσμίως. Το Gran Lusso είναι χειροποίητο και θα δώσει την ευκαιρία στους bartenders να δώσουν μία πνοή αλλαγής σε μερικά από τα καλύτερα vintage

cocktails.

Οι τεχνίτες του MARTINI®, Gran Lusso και Ivano Tonutti χρησιμοποίησαν το κόκκινο κρασί Barbera από την περιοχή Piedmont της Βόρειας Ιταλίας και το λευκό κρασί Trebbiano από τη γειτονική Emilia-Romagna για να φτάσουν σε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Το Gran Lusso συνδυάζει δύο μοναδικά συστατικά. Το πρώτο, εμπνευσμένο από μία ιστορική συνταγή βερμούτ, είναι φτιαγμένο από μούστο Moscato από το Canelli της Ιταλίας κι έχει ωριμάσει για ένα χρόνο σε ξύλινα βαρέλια. Το δεύτερο είναι το μεγάλο του μυστικό, το γνωστό ως «συστατικό 94». Επιπλέον, τα αρωματικά βότανα και οι πικρές νότες χαρίζουν στον ουρανίσκο μία ξεχωριστή πολυπλοκότητα και ταυτόχρονα η μελένια απαλότητα του παλαιωμένου Moscato προσδίδει μία γλυκιά γεύση, με νότες από λεβάντα και τριαντάφυλλο.

Gran Lusso Cocktails

Το « γλυκόπικρο » Gran Lusso μπορεί να το απολαύσει κανείς απλά με πάγο και μία φέτα από γκρέιπφρουτ ως γαρνιτούρα. Συνιστάται επίσης και για την αναδημιουργία των γνωστών cocktails όπως το Martinez, το Rob Roy και το El Presidente.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Gran Lusso™ Limited Edition,