Ζητείται νύφη για τον πρίγκιπα Χάρι μέσα από ριάλιτι με δώδεκα κοπέλες

ΚΟΣΜΟΣΖητείται νύφη για τον πρίγκιπα Χάρι μέσα από ριάλιτι με δώδεκα κοπέλεςΤρίτη, Απρίλιος 29, 2014 - 17:51

Ταξίδεψαν χιλιάδες χιλιόμετρα από τις ΗΠΑ στη Βρετανία στοχεύοντας σε ένα «μεγάλο έπαθλο». Αν και έχουν μεταξύ τους διαφορές τόσο σε επίπεδο εμφάνισης όσο και σε επίπεδο επαγγελματικής απασχόλησης, και οι δώδεκα έχουν ένα θεαματικό κοινό χαρακτηριστικό. Είναι αρκετά αφελείς, αφού πιστεύουν ότι μέσω ενός ριάλιτι διαγωνισμού θα καταφέρουν να κλέψουν την καρδιά του πρίγκιπα Χάρι.

Η εφημερίδα

«Mail» παρουσίασε τα πορτρέτα των 12 νεαρών γυναικών που συμμετέχουν στο ριάλιτι με τίτλο «I Wanna Marry Harry», στην αρχή του οποίου δεν γνώριζαν ότι αυτός που εμφανίζεται ως Χάρι είναι ένας σωσίας του.

Η 26χρονη διοργανώτρια γάμων Μέγκαν Τζόουνς από το Ντάλας είναι μία από αυτές τις κοπέλες, όπως και η 24χρονη Κάρλι Χόκινγκς από το Φίνιξ της Αριζόνα, η οποία δουλεύει ως βοηθός παιδιών με ειδικές ανάγκες. Η 25χρονη Αννα Λίζα Ματέις είχε στεφθεί Μις Λος Αντζελες το 2013 και τώρα ανεβάζει στο twitter φωτογραφίες από το παλάτι στο οποίο έμειναν για τις ανάγκες του ριάλιτι. Δεν φαίνεται να την ενοχλεί το γεγονός ότι τελικά το έπαθλο δεν ήταν ο πρίγκιπας Χάρι. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν, οπότε όλες είναι πλέον ενήμερες για το αποτέλεσμα.

Μεταξύ εκείνων που αξίζουν αναφοράς είναι η 25χρονη Μάγκι Τόραασον από το Σικάγο, η οποία δουλεύει στον τραπεζικό τομέα, και η συνομήλική της Αντρεα Φοξ, που δεν έχει αφήσει διαγωνισμό ομορφιάς και αυτοπροσδιορίζεται πλέον ως «πρωταγωνίστρια στο “I Wanna Marry Harry”». Για το τέλος αφήσαμε την πιο συνειδητοποιημένη. Η 24χρονη Ζακλίν Κονρόι γράφει στα sites κοινωνικής δικτύωσης ότι το ριάλιτι θα έπρεπε να λέγεται «Ποιος θέλει να παντρευτεί μια ηλίθια Αμερικανίδα».

Οσο για την τελική νικήτρια, όλοι θα τη μάθουν από τους τηλεοπτικούς δέκτες τους τον ερχόμενο μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα